Bar Refaeli, gospodina sexy

de Daniel Dumitrescu, 1 Februarie 2013

Fosta iubită a actorului american Leonardo DiCaprio confirmă încă o dată de ce cititorii revistei Maxim au declarat-o în 2012 cea mai "fierbinte" femeie din lume.

 

Fosta iubită a actorului american Leonardo DiCaprio confirmă încă o dată de ce a fost declarată, în 2012, cea mai "fierbinte" femeie din lume.

Cu silueta ei perfectă şi cu frumuseţea ei, Bar Refaeli este cu siguranţă imaginea perfectă pentru Ziua Îndrăgostiţilor.Superba blondă de 27 de ani este protagonista unei noi campanii incendiare pentru firma de lenjerie intimă Passionata, întruchipând, pe rând, o gospodină sexy, o iubită "fierbinte" sau casnica perfectă, scrie cotidianul britanic Daily Mail, citat de agenția Mediafax.

Modelul apare într-un spot publicitar, inspirat din anii '50, în care învaţă să gătească, udă florile, face prăjituri, totul purtând lenjerie intimă cât mai sexy.Bar Refaeli şi Leonardo DiCaprio s-au despărţit în mai 2011, după o relaţie de cinci ani, când toată lumea se aştepta ca cei doi să se căsătorească.

Cele două vedete au decis să se despartă deoarece mergeau pe drumuri diferite şi amândoi se concentrau mai mult pe cariere, notează Mediafax.

 


Foto: Hepta

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod