Baneasa Shopping City incheie campania de vara

24 August 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Baneasa Shopping City incheie campania de vara

Campania "Baneasa Shopping City – Destinatia ta de vacanta!" a ajuns la final. In luna august, vizitatorii centrului comercial au avut ocazia sa participe la petrereceri exotice, unde muzica, dansurile si cocktailurile au fost perfecte pentru relaxare.

In plus, cei prezenti s-au inscris pe toata perioada campaniei la tombola "Baneasa Shopping City – Destinatia ta de vacanta!", care le-a oferit cumparatorilor sansa de a castiga numeroase premii instant, printre care si o vacanta in Mexic.
Castigatorul marelui premiu a fost desemnat sambata, 22 august.

In cadrul acestei campanii au fost premiati peste  2.000 de cumparatori, care au plecat cu premii oferite de Aldo, Bags & More, Catwalk, Champion, Debenhams Ecco, Guess, Hydroscoot, Ijoy, Il Passo, Ice Lounge, Kanz, La Mama, Mandarina Duck, Meli Melo, Naf Naf, Okaidi, Optiplaza, Orange, Pablosky, Sacoor Brothers, Sarra Blu, Sergent Major, Tosca Blu si Trattoria Buongiorno.

Baneasa Shopping City demareaza in luna septembrie o campanie de inceput de an scolar, "Shopping de nota 10".
Centrul comercial a pregatit o serie de evenimente speciale, inclusiv oferte speciale pentru articolele care le sunt atat de necesare micutilor la inceputul anului scolar. Magazinele pentru copii din Baneasa Shopping City vor pregati o serie de promotii si oferte speciale, pornind de la articole de imbracaminte pana la rechizitele atat de necesare elevilor.

In plus, distractia nu va lipsi, cateva dintre cele mai iubite personaje din desenele animate vor fi prezente in centrul comercial, spre deliciul celor mici care vor avea posibilitatea de a se poza alaturi de eroii preferati si de a inteactiona cu acestia.
In zilele de sambata si duminica, Baneasa Shopping City va organiza petreceri speciale pentru cei mici, cu animatori si multe surprize, alaturi de personaje de poveste si momente interactive.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod