Bamboo Group prezintă concursul "Cea mai sexy vampiriţă din lume"

30 August 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Bamboo Group prezintă concursul
După ce a inspirat Hollywood-ul atâta timp, celebrul mit Dracula continuă să-şi facă simţită prezenţa prin cel mai nou concept de entertainment: "Cea mai sexy vampiriţă din lume".

Eşti frumoasă, sexy, ai 21 de ani împliniţi, dar şi atitudinea potrivită care l-ar intimida chiar şi pe Dracula? Inscrie-te în concurs până pe 5 septembrie 2010 şi ai şansa să fii una din cele 30 de participante la SELECŢIA de pe 18 septembrie, din cunoscuta locaţie Le Gaga, parcul Herăstrău, Bucureşti.

In urma selecţiei, juriul din care vor face parte şi actriţa Nicole Stein şi playmate-ul american Tyran Richard, va alege doar 13 norocoase pentru a merge mai departe în Marea Finală din Las Vegas, chiar cu o zi înainte de Halloween, pe 30 octombrie 2010.

Nu uita că susţinătorii din toată lumea te vor vota pe site-urile www.vampirenes.com, www.bamboogroup.ro şi www.bullz-eye.com începând cu 25 august 2010.

Şi asta nu e tot! Ai auzit de renumitul fotograf Paul Miller? Cu siguranţă ai auzit şi de Castelul Bran! Ce au în comun cele două? O sedinţă foto la care poţi participa doar dacă eşti una dintre cele 13 vampiriţe selectate.


Mai mult, BAMBOO GROUP te rasfaţă cu o călătorie de 10 zile prin New York, Atltantic City, Los Angeles, Palm Springs şi Las Vegas.

Pe 30 octombrie, chiar cu o zi înainte de Halloween, la încoronarea Reginei vampiriţe din Marea Finală organizată la Bellagio Resort Casino din orasul luminilor Las Vegas, printre cele mai importante personalităţi ale lumii vor fi prezenţi: Donald Trump, tenismenul Ilie Nastase, renumitul actor Dustin Hoffman, Natalie Portman, preşedintele Steaua Rangers Entertainment Group-Cristian Cârlan, actriţa Nicole Stein, playmate-ul american Tyran Richard, producatorul Twilight, Michael Becker şi mulţi alţii.

Las Vegas va avea ocazia, datorită celebrului designer Cătălin Botezatu, să găzduiască în premieră mondială lansarea primei linii de modă cu tematică de vampiri.


Sursa de inspiraţie a concursului a fost calendarul lansat de celebra echipă de hochei pe gheata STEAUA RANGERS, în care au apărut jucătorii echipei, alături de cele mai sexy vampiriţe din Transilvania. Calendarul a făcut furori în America şi a atras atenţia lui Michael Becker, producătorul cunoscutului film Twilight, care va veni special în România pentru a face un reportaj despre acest concurs, însoţit de Kiowa Gordon, actorul din Twilight New Moon.   

Inregistrarea va fi transmisă în SUA prin cunoscuta retea de cablu TV SUA MESN, care furnizează programe de sport şi entertainment, compania fiind şi producatoarea evenimentului din Las Vegas.
    
Trimite un mail cu datele de contact, motivul pentru care doreşti să participi la concursul "Cea mai sexy vampirţă din lume" şi maxim 5 fotografii reprezentative pe adresele: lasvegas@bamboogroup.ro până pe 5 septembrie şi poţi fi chiar TU norocoasa caştigătoare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod