Bamboo Brasov organizeaza cele mai reusite petreceri de 1 Mai

27 Aprilie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Bamboo Brasov organizeaza cele mai reusite petreceri de 1 Mai
Incepand de joi, 28 aprilie, Bamboo Brasov te asteapta in fiecare seara cu o serie de petreceri tematice de cea mai buna calitate, dar si cu cei mai de seama invitati.

Joi, Las Troyas te invita la “Drag Queen Party”, o petrecere a travestitilor in care costumatiile cele mai haioase vor fi premiate de catre Bamboo cu marele premiu de 100 euro.  Vineri, vei fi surprins cu o “Petrecere de Nota 10”, la care poti castiga 100 de euro daca ai o costumatie demna de nota 10!

Startul distractiei il va da chiar Florin Chilian, artistul consacrat pentru hiturile “Zece” si “Chiar daca”, iar cel care va prelua sarcina de a duce publicul pe culmile distractiei va fi DJ Adrian Eftimie, care va mixa in after-hours.
Tot joi, Bamboo iti ofera ocazia sa inveti de la profesionisti in arta dansului si gazduieste prima etapa a Campionatului national de Street Dance.

Iar asta nu e tot! Sambata, distractia continua cu parta a doua a Campionatului de street dance, dar si cu o “Petrecerea muncitoreasca”, intretinuta de Smiley, Mihai Mitoseru si membrii Drag Queen, care vor respecta dress codul muncitoresc si vor oferi 100 euro pentru cea mai buna costumatie.

Si pentru ca te-ai distrat la after hours-ul de vineri, Bamboo te invita sa petreci pana in zori si in noaptea de sambata spre duminica, de data aceasta alaturi de DJ Vali Barbulescu.

Petrecerea de duminica va fi insa si mai atipica, pentru ca este o “Petrecere de scandal”.
Invitati speciali vor fi cei de la Suie Paparude, Mihai Mitoseru va avea rolul maestrului de ceremonii, iar membrii Drag Queen vor fi de asemenea prezenti, pentru a intretine atmosfera cu cele mai haioase costumatii.

Dress code-ul este unul “ushkit”, iar cei 100 de euro vor fi oferiti din nou de Bamboo celui mai autentic petrecaret. Petrecerea va fi completata cu finala Campionatului national de dans, ale carui premii vor fi in valoare de 1000 de euro pentru locul intai si 500 de euro pentru locul 2.

De pe 28 martie si pana pe 1 mai, nu e nevoie sa pleci la mare ca sa te distrezi la maximum.
Bamboo Brasov iti face o invitatie careia nu ii vei putea rezista: patru zile fulminante de petreceri costumate, cu cei mai de seama invitati.

Informatii si rezervari la : 0734 226 266
office@bamboobrasov.ro
www.bamboobrasov.ro
Tampa Gardens, Str. Molidului Nr.43
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod