Baiatul Geaninei Ilies, partenerul Danei Savuica la conferinta Traieste Inteligent!

Joi, 10 septembrie, s-a desfasurat a treia editie a conferintei "Traieste Inteligent" sustinuta de Dana Savuica. Vedeta a propus un eveniment premium de travel adresat tuturor persoanelor din mediul de afaceri.

"Back to office, dar cu gandul la vacanta" a avut loc la Perfect Tour Travel Boutique, intr-un cadru care i-a facut pe participanti sa viseze la universul Disney. Cei peste 100 de invitati au avut ocazia sa asiste la consiliere pentru vacante si Citybreak-uri, sesiuni gratuite de make-up si coafura, prezentari de moda cu tinute Max Mara si Karen Millen alese pentru vacante de tip safari si croaziere, dar si pentru calatorii de afaceri. Acestea au fost accesorizate cu palariile Hatson, pantofi si genti din colectia de toamna-iarna Hispanitas, precum si cu bijuteriile pretioase semnate Christina Diamonds. Invitatii au primit sfaturi utile de la specialisti in domeniul modei, frumusetii si travelling-ului: Daniela Berbece, gazda Perfect Tour; Elena Bucur, reprezentant Samsonite; Violeta Keim, make-up artist Marionnaud; Georgiana Stavrositu, hairstylist Stagio Style si Ernesta Fota, beauty consultant Clarisonic.

Ingrid, fetita Simonei Patruleasa, surprinsa de ziua ei de nastere!

Printre vedetele care au dat curs invitatiei Danei Savuica s-au numarat Cristina Cioran, Geanina Ilies si Simona Patruleasa. Cum familia Patruleasa-Ivanof va pleca in curand intr-o binemeritata vacanta la Disneyland prin agentia Perfect Tour, iar ziua lui Ingrid tocmai ce a trecut, promotoarea conferintelor "Traieste Inteligent" i-a facut cadou micutei un rucsac Samsonite din gama Mickey Classic, avandu-l drept personaj pe indragitul Mickey Mouse.

"Ma bucur ca am putut sa imi primesc invitatii intr-o atmosfera nobila, elevata, cu un design itinerant, ce alimenteaza visele de calatorie inca de la intrare.

Travel boutique-ul Perfect Tour a fost alegerea perfecta pentru cea de-a treia editie a conferintelor Traieste Inteligent. Toti au aflat cum sa foloseasca inteligent peria sonica de curatare a fetei Clarisonic, un produs perfect pentru bagajul de mana si calatorii, produse cosmetice waterproof si long lasting pe care le pot gasi la Marionnaud, dar si ceasurile Christina Diamonds, personalizate cu charmuri din aur si pietre semipretioase. Sa nu uitam si valizele Samsonite, care ofera cele mai variate game, potrivite tuturor preferintelor. Pentru a fi in tendintele acestui sezon, Max Mara Weekend si Karen Millen propun tinute office si de calatorii premium, in culori si materiale ce complimenteaza orice femeie", a declarat Dana Savuica.

Perfect Tour este cea mai puternica agentie de turism din Romania si lider regional pe segmentul managementului calatoriilor de afaceri, avand un Travel Boutique in Bucuresti, 11 agentii proprii in Romania si filiale strategice in Republica Moldova, Bulgaria, Ucraina, Cehia, Slovacia si Statele Unite. Pasiunea pentru calatorii este nelimitata, dar placerea de a o impartasi o depaseste. Iar consultantii agentiei nu sunt agenti de vanzari, ci asistentii personali de calatorie ai turistilor, indiferent de latitudine si longitudine.

Costum de baie prin care te poti bronza integral!

Unul dintre momentele emblematice ale conferintei a fost si lansarea magazinului online, PerfectSHOP. Pentru prima data in Romania au fost prezentate produsele exclusive: costumul de baie Tan Through prin care detinatoarea lui se poate bronza integral si papucii de plaja anatomici Gelato.
Costumele lasa razele soarelui sa patrunda prin materialul special, dar opreste privirile indiscrete. Papucii de plaja anatomici Gelato sunt fabricati din gel de cauciuc. Talpile anatomice anti-alunecare sunt concepute pentru a face mersul pe jos confortabil si sigur datorita stratului de cauciuc care permite scurgerea apei.

Iar daca inainte alegerea gentilor si a geamantanelor potrivite pentru vacanta se putea transforma intr-o corvoada, Samsonite, un brand cu o istorie de peste 100 de ani, propune patru game create special pentru orice tip de calatorie: Samsonite Business, High Sierra, Samsonite Disney si American Tourister.

Perie de curatare perfecta pentru calatorii!

Dezvoltat de o echipa de ingineri si antreprenori din Seattle, Washington, Clarisonic foloseste tehnologia revolutionara de redefinire si de ingrijire a pielii. O inovatie de pionierat, Pro Sonic - Sistemul de curatare a pielii Clarisonic a fost initial dezvoltat pentru profesionistii de ingrijire a pielii pentru a-l utiliza in timpul tratamentelor. A devenit rapid prima perie de curatare recomandata de dermatologi, esteticieni si profesionisti recunoscuti,  datorita puterii sale si a transformarilor aduse industriei de ingrijire a pielii. Blanda si totusi puternica, metoda Sonic Clarisonic revolutioneaza industria cosmetica, combina produse care functioneaza la suprafata pielii cu tehnologie care merge pana in straturile profunde, pentru a transforma si obtine o textura frumoasa,  pentru reducerea dimensiunii porilor si crearea unui ten mai radiant, mai catifelat.

Georgiana Stavrositu, liderul brandului Stagio Style, si-a lansat studio-ul creativ la inceputul lui 2007 cu un obiectiv limpede – sa dezvaluie personalitatea fiecarui client prin intermediul coafurilor inspirate.
Dincolo de munca ei de manager si art director, Georgiana nu rateaza nici o oportunitate in domeniul specializarilor de hair style. Filosofia Stagio Style este simpla – inainte ca foarfeca sa atinga parul oricarui  client, specialistii trebuie sa-i exploreze pe indelete personalitatea.

Parfumeriile Marionnaud Paris exista in Romania din 2009 si, in prezent, sunt 30 de magazine in principalele orase ale tarii. Produsele comercializate sunt: parfumerie de lux, produse de machiaj, de ingrijire si accesorii, dar si travel kit-uri, atat de esentiale intr-o vacanta. Astazi, cu mai mult de 1231 de magazine deschise in cele 11 tari, grupul Marionnaud se numara printre primele parfumerii selective din Europa!

Bijuterii potrivite tuturor buzunarelor!

Christina Diamonds ne poarta in Universul luxului accesibil, cu cele mai variate si functionale bijuterii cu pietre pretioase si ceasuri swiss made cu diamante. Toate bijuteriile sunt de o calitate deosebita si cu un design unic, special create pentru stilul tau. De la o bratara cu talismane, schimbi talismanele la cercei sau pandant, si le poti adauga pe inovativele ceasuri Collect. Astfel combini si personalizezi in functie de vacanta in care mergi. Confectionate manual si conturate cu suflet, sunt o promisiune in a aduce stralucire pe chipul celei care le poarta.

Cu un gust foarte rafinat, mostenire a trei generatii, Hispanitas exporta in peste 35 de tari. A devenit in scurt timp unul dintre varfurile de referinta a pantofilor Made in Spain. Brand-ul a apartinut familiei Chico de Guzman, care este prezenta in industria pantofilor din 1925.

In acest moment, Hispanitas a devenit unul dintre lideri ca marca de pantofi de dama pe piata din Spania si unul dintre jucatorii principali la nivel international. Prezent din anul 2012 in Romania, brandul spaniol a devenit cunoscut prin calitatea produselor, a materialelor si a design-ului special.

Hatson este magazinul online de palarii, sepci si caciuli creat in ideea de a aduce un plus de eleganta tinutelor, de a completa vestimentatia celor care pun accent pe imagine. Pasiunea pentru palarii este impartasita tuturor si se doreste readucerea palariei pe piedestalul elegantei, a rafinamentului si a bunului gust. La Hatson puteti gasi atat palarii pentru tinute elegante, cat si palarii, sepci sau accesorii pretabile unei tinute sport, dar totodata si remarcata.

Seara a avut o aroma aparte datorita gustului special Il Prosecco Mionetto cu care au fost intampinati invitatii, a produselor oferite de firma Valvis, Aqua Carpatica si vinurile Domeniile Samburesti. Alka ne-a indulcit cu Prajitura casei, Covrigeii casei si biscutii deliciosi care au mers perfect cu cafeaua cu aroma italiana Stretto.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod