Bahmu: "Încă îl mai iubesc pe Prigoană!"

Vedeta a apelat la un psiholog ca să o ajute să treacă peste scandalul cu politicianul.
Vedeta a apelat la un psiholog ca să o ajute să treacă peste scandalul cu politicianul.

Instanţa i-a încredinţat cei doi copii Adrianei, urmând ca ea şi politicianul să se judece în procesul de divorţ. Politicianul nu a luat legătura cu ea şi nici nu şi-a văzut copiii, iar Adriana susţine că soţul chiar a vrut să scape de ei.

Deşi susţine că a fost agresată de soţul ei, vedeta a declarat că încă îl mai iubeşte pe Prigoană.

"Îl mai iubesc pe Prigoană, normal. Nu trece aşa repede. Dar dacă el continuă aşa, va trece şi iubirea mea. Viaţa mea nu se termină la Prigoană, nici a lui la Bahmuţeanu. Amândoi avem dreptul să ne refacem vieţile. Eu recunosc că am fost la psiholog în această perioadă şi nu mi-e ruşine. Chiar sunt confuză şi am avut nevoie de cineva care să mă asculte, să-mi dea sfaturi. Şi mi-e mai bine. Dacă ar fi să mă împac cu Prigoană, n-aş mai sta cu el sub acelaşi acoperiş. Şi oricum depinde de multe alte lucruri: în primul rând trebuie să ne respecte. Am impresia că nu-l interesează de copiii lui. Uite afacerile lui, terenuri, imobile şi altele, le-a trecut pe numele lui Honorius. Eu n-am nimic pe numele meu, nici nu aveam nevoie, dar mă gândesc la aceşti doi copii ai noştri", a declarat Adriana la emisiunea „Conferinţa de presă", de la Antena 2.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Septembrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod