Bagajele lui Bote desfacute de o camerista de culoare

Timp de zece ore Catalin Botezatu a pozat in apartamentul prezidential al celui mai luxos hotel din Capitala.
Timp de zece ore Catalin Botezatu a pozat in apartamentul prezidential al celui mai luxos hotel din Capitala, el si-a jucat propriul rol, acela al unui burlac pretentios care cere la venire sampanie, macarons Adore si camerista sexi de culoare care sa-i desfaca bagajele si sa-i aranjeze hainele frumos. Toata aceasta campanie a fost gandita pentru ca este imaginea unui brand de valize accesibil.

"Sunt un impatimit al calatoriilor, de aceea asocierea cu un brand de valize este mai mult decat potrivita, toata viata mea am stat cu valiza la usa, am trait mai mult in hoteluri decat in propria casa, consider oricum ca viata este o calatorie, cu asta ramanem, cu experiente, cu trairi, cu senzatii, cu imagini care ne marcheaza existenta, cu nimic altceva.
Mi-am jucat propriul rol, de client uneori cusurgiu care cere sa i se ofere servicii bune atunci cand rezerva un hotel de cinci stele, dar care se simte bine si la o pensiune din varful muntilor. De data asta am fost cusurgiul, cu camerista sexi, am ales-o pe Vanessa sa-mi scoata hainele din valizele Lamonza, ca doar nu poate sa puna oricine mana pe camasile mele. Am fost intrebat cum de fac eu campanii pentru produse mass market, ei bine noua colectie de valize, este facuta cu un design nou, avangardist, arata senzational si costa putin.
In ciuda aparentelor eu fac des "smart shopping", nu arunc niciodat cu banii, pentru ca-i muncesc greu, nu-mi vin pe tava, cumpar produse de calitate la preturi accesibile, astept perioadele de reduceri, de ce sa nu recunosc, eu nu sunt snob sa spun ca arunc oricat pe orice, ba din cotra, sunt mai mult decat chibzuit, a declarat designer-ul zambind. si da, calatoresc cu bagajele astea".  

Foto: Mihai Stetcu
Make up:Stela Ciciu
Hair: Florin Cova
Vestimentatie: Louis Purple, CB Store, Erotica.ro
Concept: Monica Vlad
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod