BACALAUREAT 2012: Justin Bieber a terminat liceul

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Iulie 2012
Cântăreţul canadian a obţinut diploma de încheiere a studiilor la un liceu catolic din Stratford (Ontario), oraşul său natal, a anunţat luni directorul instituţiei de învăţământ, citat de AFP.
Cântăreţul canadian a obţinut diploma de încheiere a studiilor la un liceu catolic din Stratford (Ontario), oraşul său natal, a anunţat luni directorul școlii.

Cântăreţul în vârstă de 18 ani, devenit star internaţional după ce a fost descoperit pe internet, a îndeplinit toate condiţiile ca să obţină diploma pentru învăţământul secundar din provincia Ontario, a precizat într-un mesaj electronic trimis agentiei France Presse de Tim Doherty, directorul liceului catolic St Michael din Stratford.

Aceasta nu a oferit însă detalii despre situaţia şcolară a lui Justin Bieber.

Directorul liceului a menţionat că idolul adolescentelor din lumea întreagă nu a fost prezent la ceremonia de acordare a diplomelor de absolvire, desfăşurată pe 28 iunie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod