B52, cel mai votat grup de la X-Factor, lanseaza prima lor melodie “Toate fetele”

B52, cel mai votat grup de la X-Factor, chiar daca nu au reușit să câștige trofeul X Factor, ocupand un loc 3 in finala, nu s-au lăsat și au făcut încă un pas spre succes.
Recent, ”Bombardierul muzical” a lansat o melodie intitulată „Toate fetele”. Piesa a fost lansată la inceputul anului, iar fanii au fost mai mult decât încântați, motiv pentru care până acum au adunat aproape 30.000 de vizualizări.

Cei trei concurenți din echipa lui Horia Brenciu au reușit în foarte scurt timp să se facă remarcați. De la audiţii, jurizări, alegeri, votul publicului şi până la cele două Gale Live în care s-a cântat 100% live, cei trei au demonstrat că au muzica la degetul mic.
Pentru asta, Andra, Vlad și Tudor le-au făcut tuturor fanilor un cadou inedit la inceput de an. Este vorba despre prima lor piesă din carieră ca și trupă ”Toate fetele”.

Avem o surpriză pentru voi toți susținătorii și fanii care au fost alături de noi în toată această perioadă frumoasă! Este vorba despre prima piesă B52! Piesa poate fi accesată doar de pe pagina noastră, așa că voi, familia noastră, cei peste 3000 de membri, o ascultați în exclusivitate și în premieră!! B52 vă pupă tare! Va place piesa noastră?”, au postat cei de la B52 pe pagina lor de Facebook.

Puteti asculta piesa pe youtube aici: B52 – Toate Fetele (lyric video) 
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod