Azi incepe noul sezon al show-ului “Gaseste-mi familia”

De astazi, familiile se vor reuni iarasi la Kanal D, in cel de-al doilea sezon al emisiunii “Gaseste-mi familia”, prezentata de Raluca Moianu si Eduard Petru.
De astazi, familiile se vor reuni iarasi la Kanal D, in cel de-al  doilea sezon al emisiunii “Gaseste-mi familia”, prezentata de Raluca Moianu si Eduard Petru.

Vom asista si in acest sezon la intalniri tulburatoare intre rude separate prea mult timp, iar Raluca Moianu si Eduard Petru vor face totul pentru ca visurile unor oameni greu incercati sa devina realitate.

Unul din cazurile prezentate in editia de maine este cel al Loredanei, o femeie in varsta de 34 de ani care nu si-a mai vazut mama de mai mult de trei decenii, din momentul in care, la doar 10 luni, propriul tata a smuls-o din bratele celei care i-a dat viata, in spitalul in care era internata.
Dupa ce a trait o perioada cu bunica si apoi cu unchiul ei, Loredana a inceput sa isi caute mama, trimitandu-i scrisori, la care insa nu primea niciun raspuns. Acum Loredana este mama unui baiat de 14 ani care isi doreste si el sa isi cunoasca bunica din partea mamei.

In toti acesti ani, Viorica, mama Loredanei, a avut cateva tentative de recupere a fiicei, dar lipsa banilor precum si teama de un raspuns negativ din partea familiei care a crescut-o pe Loredana au facut-o sa renunte la orice demers in acest sens.

Nu ratati povestile extraordinare si adevarate prezentate la “Gaseste-mi familia”, incepand de joi, 23 februarie, de la 21.00, la Kanal D.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod