Aviva continua traditia vanatorii oualor de Paste

Facebook Twitter Comenteaza
Aviva continua traditia vanatorii oualor de Paste

Pe data de 1 mai, in parcul Herastrau (Insula copiilor), Aviva Romania si Iepurasul au intampinat copiii si parintii care au participat la a doua editie a concursului "Vanatoarea oualor de Paste".

Aviva Romania a organizat un eveniment dedicat copiilor, continuand traditia inceputa anul trecut. Jocurile organizate de Aviva si Iepuras au inclus multe activitati distractive si educative, copiii fiind entuziasmati de paleta larga de concursuri organizate.

La startul competitiei s-au aliniat zeci de copii cu varste cuprinse intre 3 si 15 ani, frematand de nerabdare sa isi dovedeasca indemanarea.
Conform traditiei, acestia au cautat, printre baloanele Aviva, ouale rosii ascunse de Iepurasul cel dibaci si le-au strans in cosuletele oferite de organizatori special pentru acest concurs.

La finalul fiecarei runde de cautari copiii au daruit Iepurasului si ajutoarelor sale ouale gasite, primind in schimbul acestora oua de ciocolata. Cei mai indrazneti concurenti, care au reusit sa stranga cele mai multe oua, au primit si cate un iepuras de ciocolata.

Toti copii care au raspuns invitatiei Iepurasului, au petrecut cateva ore in compania personajelor de poveste si au avut parte de surprize din partea companiei organizatoare.
Cei mai curajosi dintre ei s-au lasat pictati pe fata, transformandu-se in pisicute, caini sau clovni si au invatat sa modeleze baloane.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod