Avem mare nevoie de ajutorul tau pentru a aduce zambete copiilor

Pentru ca dorim sa aducem zambete pe fetele cat mai multor copii, te invitam sa vii alaturi de noi in Campania ShoeBox - Cadoul din cutia de pantofi, campanie umanitara aflata la cea de a noua editie.Anul in care s-a facut prima actiune de acest fel a fost 2007, la Cluj Napoca, ca idee preluata dupa cutiile pe care le primeam din strainatate cand eram copii, dupa Revolutie.

 In acest moment, exista peste 200 parteneri de locatie in cadrul proiectului ShoeBox - Cadoul din cutia de pantofi, in peste 120 de orase din 17 tari, cu 278 centre de colectare.

Incepand cu anul 2015, se primesc doar cutii care contin lucruri noi, nefolosite si cu eticheta. In cadrul editiei ‪#‎ShoeBox2015, doritorii vor putea oferi copiilor un mic cadou impachetat intr-o cutie de pantofi.

Pana in prezent am adunat peste 500 de cadouri, dar avem in baza de date cel putin 1.000 de copii cu posibilitati financiare reduse.

Prin urmare, te rugam sa ne ajuti prin promovarea si raspandirea cat mai larga a mesajului campaniei pe Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram, site-uri, bloguri etc.

Ne-am bucura nespus de mult daca vei fi de acord sa vii alaturi de noi in aceasta campanie umanitara! Doar impreuna putem oferi zambete!
 
De ce ai nevoie pentru cadoul tau? De ce ai nevoie pentru cadoul tau?

- o cutie goala de pantofi (corpul si capacul)
- hartie de impachetat cadouri (gasesti o multime de modele de Craciun/ Sarbatori de iarna)
- foarfeca/ cutter
- timp si/ sau bani pentru a cumpara lucrurile pe care vrei sa le daruiesti unui copil de varsta si genul ales de tine
- rabdare.

Cadourile vor fi colectate in perioada 15 noiembrie-15 decembrie 2015 in toate magazinele ECCO din tara, unde cutiile vor fi verificate si sigilate cu etichete pentru fetite sau baieti, urmand ca intre 16-24 decembrie sa fie distribuite catre copii.
In toate locatiile ShoeBox Romania din tara si din strainatate campaniile de colectare sunt in plina desfasurare, urmand ca toate cutiile care s-au adunat sa fie donate copiilor saraci din zonele unde sunt asezate aceste centre.

Pentru detalii despre ce poate sa contina/ sa nu contina cadoul tau, acceseaza link-ul: http://www.ecco-shoes.ro/shoe-box-2015/.
Vino alaturi de noi in campania ShoeBox - Cadoul din cutia de pantofi!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod