Augustin Viziru joacă în noul sezon al serialului "Pariu cu viaţa"

Actorul cunoscut pentru rolurile din "Regina" şi "Iubire şi onoare", revine pe platourile de filmare din Buftea pentru al doilea sezon al serialului difuzat de Pro TV.

Augustin Viziru, cunoscut pentru rolurile sale din serialele "Regina" şi "Iubire şi onoare", revine pe platourile de filmare din Buftea pentru a-l juca pe Titi în sezonul al doilea al serialului "Pariu cu viaţa", difuzat din 6 februarie, de la ora 20.30, la Pro TV.


Sezonul al doilea al serialului "Pariu cu viaţa", care debutează pe 6 februarie, este unul plin de surprize, care aduce în faţa telespectatorilor multe personaje noi, informează Pro TV.


Titi este unul dintre ele, un băiat venit de la Slobozia, care are o legătură mai veche cu Tănţica Cercel (Elvira Deatcu) şi apare în casa lui Gică Popa (Radu Gabriel) decis să strice liniştea familiei. "Mi s-a părut că a durat aşa mult până am revenit. Îmi era dor de camera de filmat, de echipa din Buftea, de platourile de filmare", a spus Augustin, citat de Mediafax.


Pentru actor, noul rol din "Pariu cu viaţa" îi aduce multe zâmbete pe buze. "Este o încântare să vin la filmare.

Eu joc alături de familia Popa, am o oarecare legătură cu Tănţica Cercel, însă vrea să păstrez misterul. Mi se întâmplă deseori, la repetiţii, să râd cu lacrimi la replicile lui Radu Gabriel şi ale Elvirei Deatcu. Sunt doi actori de la care «fur» zi de zi, meserie", a mai spus Augustin Viziru.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod