Augusta Lazarov a născut un băiețel

Augusta Lazarov (39 de ani) și Andreas Petrescu (38 de ani) au devenit părinți. Fosta producătoare TV, actualmente șefa Departamentului Divertisment de la Antena 1, a născut joi, 18 decembrie, după o sarcină fără probleme.
"Avem un băiețel de nota 10, frumușel foc", a declarat actorul pentru ziarul Click!. El a fugit de la maternitate la Teatrul Lipscani, acolo unde de la ora 19.00 juca în piesa "Mă mut la tata".

Andreas și Augusta s-au cunoscut la începutul anului, pe 7 ianuarie, când ea l-a văzut jucând în piesa "Mă mut la mama", iar de atunci sunt de nedespărțit, notează ziarul citat.

"Pe Augusta am cunoscut-o într-o seară de 7 ianuarie 2014, când jucam «Mă mut la mama».
A venit cu destul de mult timp înainte să înceapă spectacolul. Eu îmi repetam totul în cap. Am avut un contact vizual. Nu mi-am dat seama cine e. Nici nu conta. Era o privire căreia nu voiam să-i mai dau drumul"
, mărturisea Andreas Petrescu pentru Click!.

"Andreas e un bărbat sigur pe el şi cu respect pentru valoarea conceptului de familie. Optimismul şi sinceritatea lui sunt calităţi care îi conturează caracterul atât de frumos. Lângă el mă simt fericită", declara, la rândul ei, fosta prezentatoare TV.

Augusta Dumitraşcu a fost căsătorită cu producătorul Valeriu Lazarov, între ei fiind o diferenţă de vârstă de 40 de ani.
Valeriu Lazarov avea cinci copii, patru băieţi şi o fată, care gestionează împreună cu Augusta de firmele din Spania. Potrivit ziarului Libertatea, în 2009, anul morţii sale, averea lui Lazarov era estimată la 50 de milioane de euro.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 Decembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod