Au ramas cateva zile de inscriere in programul "Pot ajuta?"

Facebook Twitter Comenteaza

Tinerii sportivi si artisti au la dispozitie cateva zile pentru a aplica in cadrul programului "Pot ajuta?", realizat de MOL Romania, in parteneriat cu Asociatia pentru Performanta si Cultura.

Ei se pot inscrie in cadrul programului, pentru a obtine sponsorizari in scopul acoperirii cheltuielilor materiale sau transportului la competitii.

Programul se adreseaza tinerilor cu performante deosebite in cele doua domenii, avand varste cuprinse intre 8 si 18 ani. Data limita de primire a inscrierilor in concurs este 4 iulie.

Documentatia prin care tinerii se pot inscrie in cadrul concursului este disponibila pe site-ul www.molromania.ro sau www.performanta-cultura.eu.

Pentru a obtine o sponsorizare in cadrul programului MOL "Pot ajuta?", ei pot aplica individual sau impreuna cu echipa din care fac parte. In ceea priveste domeniile de aplicare, sunt luate in considerare toate ramurile sportive sau toate categoriile artei (arte plastice, muzica, literatura, coregrafie, teatru, etc.).

"Stim ca o simpla manusa profesionista de portar poate depasi 250 RON, un sevalet 400 RON, iar un pian...mii de euro.

Este greu sa faci performanta in aceste conditii. Am lansat "Pot ajuta?" pentru a-i ajuta pe tineri sa treaca peste constrangerile financiare si sa poata astfel obtine rezultate cat mai bune", a declarat Zsolt Szalay, country chairman MOL Romania.

Anul acesta, MOL Romania va oferi 40.000 euro pentru tinerii sportivi si 20.000 euro pentru tinerii artisti. In urma jurizarii din editiile din 2006 si 2007, au fost sprijiniti financiar 240 de tineri, care au obtinut performanta in sport, printr-o suma totala de 80.000 euro.

Fiecare aplicant va opta pentru un tip de sponsorizare: sprijin material sau acoperirea cheltuielilor de transport. La editiile precedente ale programului, solicitarile pentru sprijin material in vederea achizitionarii de echipamente sau produse au avut cel mai mare procent.


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod