ATELIER DE DESIGN FLORAL NR. 15 - aranjament de sarbatori – coronita de brad

7 Decembrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
ATELIER DE DESIGN FLORAL NR. 15 - aranjament de sarbatori – coronita de brad
Flowers Garden va invita la atelierul nr. 15 – ultima intalnire din 2010. Acest atelier incheie seria dedicata aranjamentelor de sarbatori – in pahar de Martini, in ghetuta de ceramica si coronita de brad.

Este un prilej sa va multumim ca v-am cunoscut, ca ati fost alaturi de noi si ca am petrecut impreuna multe duminici frumoase, in compania florilor.
Noi credem ca nicio intalnire nu este intamplatoare si dorim sa ne regasim in 2011 cu noi ateliere, pline de inspiratie si de frumos.

Istoricul atelierului – temele anterioare: aranjament in stil romantic, buchet cu flori de camp, aranjament pentru masa, buchet de mireasa, aranjament cu fructe si flori, cos cu flori, aranjament in vas de sticla, aranjament de toamna, buchet realizat in tehnica spiralei, aranjament de Halloween, aranjament de toamna cu frunze de artar, ghinde si castane, aranjament de Craciun, aranjament de sarbatori in pahar de Martini, aranjament de sarbatori in ghetuta de ceramica.

Multumim prietenilor de la Lente&cafea pentru spatiul deosebit in care ne desfasuram atelierele si va invitam sa va bucurati de o cafea, un pahar cu vin, mancare gustoasa si muzica buna si in afara intalnirilor noastre.

Stefan Ditu si echipa Flowers Garden va ureaza sarbatori minunate, in tihna si alaturi de oameni dragi! Sa ne regasim cu bine in 2011!

Inscrieri si detalii despre atelier:
0740 893 712 / 0723 270 430
atelier@flowers-garden.ro
www.flowers-garden.ro

Cand: duminica, 12 decembrie 2010, orele 10:00-12:00 si 13:00-15:00
Unde: in Lente&cafea, strada General Praporgescu nr.
31
Designer florist: Stefan Ditu
Cost atelier: 100 lei (include consumatie, flori si materiale, iar aranjamentul se va lua acasa la final)
Maxim 12 persoane/grupa   
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod