"Asi - Impotriva destinului" - un nou serial la Kanal D

4 Noiembrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza


In octombrie, a fost lansat un nou serial in Romania, difuzat de Kanal D, o productie Turcia 2007, ce a inregistrat audiente record in tara de provenienta. Serialul poate fi urmarit in fiecare miercuri si joi de la ora 20:15 si duminica de la 21:30.

"Asi" este legenda dragostei cu personajele transpuse in societatea contemporana: un tata care nu vrea sa-si piarda pamantul, o tanara care este prinsa intre iubirea pe care i-o poarta tatalui sau si barbatului alaturi de care viseaza un viitor imposibil, un tanar care detine un secret ce va face ca dragostea dintre el si frumoasa fata sa fie una imposibila.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentariile 201-250 din 48473

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • theMaria19 pe 28 Apr 2012, 15:09
    SANATATE MARIUCA !!!

    Iti doresc noroc si multa sanate ! Cuvintele nu-si au locul aici ca sa pot exprima tot ce-ti doresc !

    2
    0

  • RODY pe 27 Apr 2012, 22:08
    ASI...

    Azi a fost un ep.trist,despartirea lui ASI de calul iubit,nu mi-am putut stapanii lacrimile...Si repros adus lui Demir-asa te porti tu cu cei pe care-i iubesti?F.bine jucata si scena de pe pod,in ploaie,sunt de neuitat...Va doresc tuturor distractie placuta de 1 Mai...Pupici!!!

    2
    0

  • Geta pe 27 Apr 2012, 09:17
    Mariucooooooo !!!!

    Raportul de garda !! Cum te simti ! Sa-ti dea Dumnezeu sanatate.

    3
    0

  • theMaria19 pe 26 Apr 2012, 07:16
    http://www.youtube.com/watch?v=Y5ojV1r1XHM

    Buna dimi !!!! Ceai , rogodele, cafea, ness si ....un catalog de prezenta sentimental :CUCA ,LUIZA,CAMELIA, FLORINA,CORINA, LIZICA, GBV, GABI, PAULETTE, LORENA, AURORA, DINA56, MARIUCA, MARY, ADRIANOVA, FANICA, TAMARA,RODICA, AS, VIOLETA T, NUTIVODA, VALI24, MGYNY, DENISSE1, ALIMAR, VYK968, ALINABV, MELANIAD, KOREL, LUANA, EDENUS, GIULIA 09.DANA, SIMELA, MARGARETA, MARCI, MARTET,MARINA, CLARA, LILI, GETA,CAMELIA MIHAELA,PSIHASTRA,TEO1, CAMELIAALBA, MARIANA, ADA, DACIAN, MOTZISOR,ANONIM ,ASI,ANA, IO, ASYE, COCUTA, TIA, DIZI, LICA, DEMIR,SILVIA25, MAYA ,ANA,RODY,THEIULIANA, ALEX,LUCIANA, MIA.... Sa aveti o zi buna !

    2
    0

  • Geta pe 26 Apr 2012, 07:13
    mariuca10 pe 26 Apr 2012, 03:32

    Nu stiam ca faci interferon !!! Nu-mi place interferonul tau !!!! Tigari si cafea , yok. Iti dau eu o cafea la nisip VIRTUALA !!! Buna rau de tot. Sa ne spui cum te simti in fiecare zi. Vreau RAPORT DE GARDA zilnic !!! Altfel te bombardez cu telefoane la ore nepotrivite si nu vreau.

    4
    0

  • mariuca10 pe 26 Apr 2012, 03:34
    ERATA

    Nu m-au 'prins' coreenii ,,,pupici

    2
    0

  • mariuca10 pe 26 Apr 2012, 03:32
    Evelor.

    Ce bucurie sa vad atatea intalniri -,prima la mina-vreau sa urez si eu din toata inima LA MULTI ANI! GETEI SI LUI GBV-stiti ca va iubesc si imi cer scuze pt intarziere-am citeva zile de STARI aiurea -si acum sint intr-una de aceea sint treaza la ora asta,(am inceput o noua cura cu Interferon) -dar va asigur de toata dragostea mea-Maria,ma bucur sa te vad acasa-ai vazut cum se aduna fetele de dragul tau - bucurati-va de tot ce va place,si de coreeni chiar daca sint plingaciosi,poate au auzit si ei melodia lui Bittman-Geta te pup,am lasat-o mai moale cu cafeaua ,si tigari deloc,dar cind e vb de filigeanul tau ,nu rezist,Rody, nu m-au ,coreenii,dar n-am nimic impotriva lor,,-va pup ,sper sa ne mai intalnim,acum va doresc noapte buna!

    2
    1

  • RODY pe 24 Apr 2012, 21:23
    MARIA...

    Daca tot esti in concediu banuiesc ca te uiti dimineata la Jumong si asa il ai in camera...Nici eu nu cred in Horoscop sau numerologie dar culmea e ca uneori se potriveste...Mi-a placut ca l-ai parafrazat pe Lawrence dar eu nu pot sa inspaimant nici o pisica...Pupici!!!

    2
    0

  • Geta pe 24 Apr 2012, 18:59
    theMaria19 pe 24 Apr 2012, 13:07

    Sigur nu cezi in astfel de bazaconii. De altfel cred ca un om cu toate tiglele pe casa , nu crede nici in astrograme , nici in zodii , numerologie si alte chestii de acest gen. Pai ce ar insemna ca toti cei care sunt nascuti in aceeasi zodie sa aiba acelasi destin ??!!!

    2
    0

  • theMaria19 pe 24 Apr 2012, 13:07
    Wooow.....

    Nu stiam ca esti Rac iubita ! Eu nu cred in bazaconii diversioniste dar am postat asa la plenesneala ce am citit prin presa ..."consideratiile nu-mi apartin" ! ....Prafrazand pe Lawrence : Oamenii nu te respecta atata timp cat nu-i inspaimanti putin " nu vreau sa intru' in jocuri de cuvinte si te asigur de tot respectul meu.

    2
    0

  • Geta pe 24 Apr 2012, 10:28
    theMaria19 pe 24 Apr 2012, 08:29

    " Rac Ai fost invatat de mic ca anumite persoane trebuie respectate chiar daca nu merita. Totusi, acum se intampla ceva si nu iti poti pastra calmul oricat de important ar fi omul din fata ta. " Gresit Maria. Am invatat ca si eu trebuie sa fiu respectata. Respectul trebuie sa fie reciproc si am mai invatat ca omul acela IMPORTANT este tot ujn om , care s-ar putea sa aiba mai multe defecte decat mine. Pana la urma se dovedeste ca ar putea fi un om important ( din punctul meu de vedere ) numai daca a facut ceva deosebit din punct de vedere profesional , sau , este si mai important daca lasa ceva cu adevarat important ,in urma lui . De exemplu creste un copil. Atunci , da, pot sa-i accept niste defecte . Ma rog , cati astrologi , atatea pareri si atatea horoscoape . Eu nu cred de loc in ele

    3
    0

  • theMaria19 pe 24 Apr 2012, 08:29
    Rasfoind.....

    Horoscop: 24 aprilie Foto: Ziare.com Margineanu: `Nu imi bat sotia` Cu duba in zidul scolii Accidentata si jefuita de tigani Nunta lui Pepe Berbec Esti emotionat pentru ca urmeaza sa participi la o sedinta in cadrul careia afli daca munca din ultimele luni a fost in zadar. Nu esti capabil sa spui nimic. Nici macar cafeaua de dimineata nu te poate calma. Taur Situatia financiara se imbunatateste. Acum iti permiti sa dai mai multi bani pe propriile placeri. Te gandesti serios sa achizitionezi un lucru de care are nevoie toata familia. Ii bucuri pe toti cu acest cadou. Gemeni Vrei neaparat sa iei parte la un eveniment, insa partenerul de viata nu este de acord si o sa aveti parte de cateva discutii in contradictoriu. Gandeste-te bine daca merita sa te comporti urat cu el pentru a-i face pe altii sa fie multumiti. Este cazul sa iti setezi prioritatile. Rac Ai fost invatat de mic ca anumite persoane trebuie respectate chiar daca nu merita. Totusi, acum se intampla ceva si nu iti poti pastra calmul oricat de important ar fi omul din fata ta. Leu O dimineata linistita, insa lucrurile se schimba dupa-amiaza. Primesti un telefon si afli ca ai de realizat mult mai multe lucruri decat credeai tu. Te pui imediat pe treaba, insa tot vei fi nevoit sa ramai peste program. Fecioara Fa-ti un plan pentru a sti ce sa faci imediat ce ajungi la birou. Daca pierzi vremea, o sa iti dai seama ca nu ai facut nici macar 50% si ca nu mai ai timp sa termini totul. Vei fi nevoit sa ceri ajutorul celor din jur. Balanta Ai apelat la cineva pentru a face ceva ce tine de viata personala. Oricat de multa incredere ai avea in ea nu te arunca in hora fara sa stii cine mai joaca pentru ca risti sa ajungi subiect de barfa. Scorpion Ai nevoie de liniste si pentru asta discuti cu partenerul de viata sa amanati ceva ce ati planuit de acum cateva saptamani. Nu va primi cu zambetul pe buze vestea, dar o sa inteleaga ca nu poti face fata tuturor solicitarilor din prezent. Sagetator Nu te lasi pana nu reusesti sa faci ceea ce ti-ai propus. Este adevarat ca va trebui sa depui un efort suplimentar, insa vei fi recompensat. Te concentrezi asupra acestui proiect si nu te lasi distras de nimic altceva. Capricorn Ai de facut cateva alegeri si trebuie sa fii atent cand le iei pentru ca de acestea depinde ceea ce vei face in urmatoare luni. Este vorba de ceva ce tine de viata personala. Varsator Glumele pe seama unui cunoscut incep sa forteze limita bunului simt si te-ai decis sa pui piciorul in prag. La inceput o sa fii considerat drept "spargator" de distractie, insa pana la urma cu totii vor intelege ca vrei ca atmosfera din jurul tau sa fie una placuta. Pesti Nu te-ai lasat doborat de ceea ce ti s-a intamplat in ultima vreme si acum ai parte de o surpriza. Nu degeaba te-ai enervat, dar bine ca ti-ai pastrat calmul. Acum culegi roadele acelor zile. Horoscop realizat de Zaza

    1
    0

  • theMaria19 pe 24 Apr 2012, 07:50
    http://www.youtube.com/watch?v=IYBn7h9rNV4

    Buna dimi !!! Ceai , cafea, rogodele, alea, alea ....si gogosi !!! Rody ma incumet de inca un baiat cu Jumong numai sa-l prind prin batatura !!! Sa aveti o zi buna !!!

    2
    0

  • RODY pe 23 Apr 2012, 23:06
    Salutare!!!

    Ce-mi place ca v-ati dat toate cu coreenii,ce facem cu Mariuca,ea nu vrea decat ASI...Poate Doamna Geta sa o corupa...Maria,ai gusturi bune,merita si Bidam si Jumong cate un copil dar ai auzit ca si Jumong are 3 baieti...Eu m-am dat la SUKKIE si un film actual LOVE RAIN...De maine poate va uitati pe EUFORIA,la 17.30 nu veti regreta,un film comic si cu multa muzica...NOAPTE BUNA !!!

    2
    0

  • Geta pe 23 Apr 2012, 18:44
    gbv pe 23 Apr 2012, 17:00

    Fetele care scriu pe port la forumul lui ii spun " Gene lungi" . Frumos !!

    3
    0

  • Geta pe 23 Apr 2012, 18:42
    Maria , GBV - tiza mea

    My Princess , Winter Sonata , Swallow the sun, Regatul dintre vanturi, Kim Surro, City Hunter, Personal taste, Baieti de bani gata (Boys Over Flowers ) , sunt numai o parte din serialele coreene care le-am vazut pana acum. Exceptionale !! Scenariile sunt originale , total deosebite de cele americane sau turcesti. Actorii sunt frumosi de pica .

    3
    0

  • gbv pe 23 Apr 2012, 17:00
    http://best-picture.ucoz.ru/_ph/71/2/107457236.jpg

    http://xxlsite.narod.ru/i/pozdrav/024.gif va doresc o zi frumoasa in continuare, Evele mele dragi!! pupici tuturor.. suuuper buna cafeaua din Antalya, tizo!!! ps: pentru voi...un clip cu doi actori f talentati si f frumosi! un cuplu care mi-e imi place mult! doi actori care se potrivesc perfect pe scena! (i-am vazut in serialul "My princess" ) http://www.youtube.com/watch?v=k9ajfVvatnI&feature=endscreen&NR=1

    3
    0

  • theMaria19 pe 23 Apr 2012, 15:20
    http://www.youtube.com/watch?v=7nvEgcRMzko

    Multam Gbv-ule, chiar imi era dor doar ma stii ca sunt "fidea" cand vine vorba de Muri si Tuba ! Draga mea D-na de la malul marii stiu ca turcii sunt cam fatarnici sa nu zic mai mult , dar coreenii sunt prea frumosi pt. gustul meu dar mai, mai ca as face un copil cu Bi-dam sa nu mai zic de Jumong asta pana nu ma ia la ture legitimu' de ma ingalbenesc de frica ...dar de plans , baietii plang pe bune ! http://www.youtube.com/watch?v=QJ5kUHTRH8k&list=FLSYgw8ms6mvuVv_WI5yvPbQ&index=21&feature=plpp_video

    1
    0

  • gbv pe 23 Apr 2012, 13:40
    Puiutz!!! tot binele din lume, pentru tine si...bine ai revenit acasa!!

    mii de pupici si de la cei "mari"!!!! ai adus buna dispozitie si aici, "acasa"...in "draga noastra casa"!! pana te acomodezi cu "noutatile autohtone", iti "trimit" 2 cavaleri sa te binedispuna! ..hi, hiii ( acuma..vezi tu pe care-l alegi, ca"legitimu" nu ne vede, nu ne aude!).... http://www.youtube.com/watch?v=uqAMGTjDvHI https://www.youtube.com/watch?v=HgX4t0x8im8&feature=related

    1
    0

  • Geta pe 23 Apr 2012, 13:37
    .........

    http://www.youtube.com/watch?v=AUBvdVbrc2w

    3
    0

  • Geta pe 23 Apr 2012, 13:36
    Mariuco am adus filigeanul de cafea.

    Poftiti la o cafea in Antalya.

    2
    0

  • Geta pe 23 Apr 2012, 13:28
    theMaria19 pe 23 Apr 2012, 13:05

    Gresit !! Parol ca turcii jelesc cu lacrimi de crocodil iar coreenii sunt niste domni si frumosi de pica , scenarii super bune , locatii superbe , istorie adevarata si sunt frumosi de pica. Oarece amestec american in sangele lor , cred eu , ca prea sunt frumosi.

    2
    0

  • Geta pe 23 Apr 2012, 13:06
    gbv pe 23 Apr 2012, 11:54

    melodia asta este superba. Multumesc , imi place foarte mult. Pentru tine si pentru toate Evele @@ http://www.youtube.com/watch?v=AbaNGU1CrXI&feature=fvsr

    2
    0

  • theMaria19 pe 23 Apr 2012, 13:05
    EVEEEEEEEEELOR , Stimati Adami sunt in conced'

    Ma plictisesc de mama focului... si doar bucuria ca mai trec prin topicul asta batran dragute doamne ca Gbv (pupici de la cei mici) Giulia, Geta Rody,...si de la balcon le-am zarit si pe Lizi , Mariuca, Io,Aurora, Violeta T, Nadia ,Dina56 ....ma face sa nu ma duc la nea Jiji la poarta cu urai de bine , ca am auzit ca ne da branza mocca de ziua lui !!!...dar ma duc la vecina dupe' ulita cea'lalta sa-mi povesteasca de nunta lu' Pepe , ca ferbe' Pipera nu'alta ! M'am Suzi imi povesteste de nunta lu' Luciu care a "batut-o pe Tuba la cresterea natalitati, si sa te tii povesti....turci se omoara la greu, coreenii plang de mama focului si apoi iti iau gatul sau in cel mai bun caz se insoara aranjat ! ....Eu proaspat aterizata in tinutul natal am sa incerc sa intru in ritm , daca nu ...nu !!! Pupici si o zi buna !

    1
    0

  • gbv pe 23 Apr 2012, 11:54
    Geta

    multumesc pentru urari ...si eu iti doresc din suflet sa ai parte de tot binele din lume.. La multi ani, tiza mea! La multi ani tuturor celor care-si serbeaza azi ziua numelui!! http://www.youtube.com/watch?v=SbRtiwry7ps

    2
    0

  • RODY pe 23 Apr 2012, 10:43
    LA MULTI ANI !!!

    Multa sanatate si tot ce va doriti cei ce purtati numele de Gheorghe si derivatele acestuia!!!MARIA-ma bucura comentariile tale,ai uitat de coreeni,de Marti am de lucru cu noul meu favorit intr-un film pe Euforia,de la ora 17.30...Pupici la toata lumea!!!

    0
    0

  • theMaria19 pe 23 Apr 2012, 10:35
    Si atunci ....si acuma ....si intodeauna !

    theMaria19 pe 24 Mai 2010, 19:53 Wooow, yoi, auleu, .....bip-ui dex-ul si pricipiul : " ce am vrut si ce a iesit" !!!! Salut Natiune ASI: Alimar, AS,Giulia, Mariuca, Lizica, Iuliana (ti-am scris un MP), Adrianova, Aurora si DJ-ul de serviciu Gbv ( O tempora !!!) . Eu m-am liberat de patima lu' ASI nu de FORUM , ce ma stititi o "turca" de dezertoare ??? Am "interdictie" la serviciu sa umblu prin tari imaginare si vise romantice si stau cu ....bipu' pe pioneze de ma aulesc la fiecare "miscare" ! Voi fi foarte matinala si foarte noctambula de acum ..... doar acasa si la acoperirea noptii voi putea fi cu voi !!! Deci comentariul meu de mare angajare "intelectuala" a lasat loc de intrepretari ???? Nu scapati asa usor de mine !!!! Numai "cuvintele sunt de mine " ! Pupici la toata lumea !!!!

    1
    0

  • giulia09 pe 23 Apr 2012, 09:25
    La multi ani pentru toti cei cu numele Gheorghe si derivate! Asi&Demir&Asya - Ghita

    http://www.youtube.com/watch?v=7UoGz9clBT8

    2
    0

  • theMaria19 pe 23 Apr 2012, 06:38
    http://www.avantaje.ro/Felicitari/Diverse/La-multi-ani-de-Sf-Gheorghe-1350654

    La multi ani Getelor, Giorgianelor, si tuturor care-si serbeaza astazi ziua numelui ! Special cu pupici si imbratisari pentru GBV si GETA ! ...si acum treceti la interes ! Cum care ??? ....pai...ala de se cheama Murat Yildirim ! L-am cam uitat la Lusitani ...si a devenit mare actor (dar tot cu nevasata) si ca sa fie tacamul complet Tuba a devenit mamica si s-a dus in gumarii lu' Asi visul meu, asa ca as' vrea daca se poate sa fiu informata ce se mai intampla prin ale turcilor drame ca sunt corigenta la acest capitol !Pana una - alta ( si nu se trezeste legitimu') poftiti la cafea, rogodele , alea, alea ! Sa aveti o zi buna (uitati ca este Luni)

    2
    0

  • Geta pe 22 Apr 2012, 21:59
    Buna seara Evelor.

    GBV tiza mea , maine nu pot intra asa ca iti spun in seara asta pentru ziua de maine " La multi ani !!" Sa-ti dea Dumnezeu sanatate multa si bucurii nenumarate. http://www.youtube.com/watch?v=P90dKxlsUJo&feature=related

    2
    0

  • theMaria19 pe 22 Apr 2012, 19:10
    http://www.youtube.com/watch?v=hmYRowqi_j0

    Heeeeeeeeeeeei , parafrazandul pe Demir : " Numai eu am venit ....! Pe unde basca mea umblati Evelor ???? Va lovit globalizarea si fb-ul ? Te plimbi in facebook de zici ca esti cetateanul intregii lumi !!! N-am put alt'ceva sa accesez si atunci si eu ca fetele ...m-am bagat in poze pana in gat !!! Va pup pe toate si promit ca nu am sa mai fiu scumpa la vedere !!! Rogu-va invatati drumul catre casa !!!CUCA ,LUIZA,CAMELIA, FLORINA,CORINA, LIZICA, GBV, GABI, PAULETTE, LORENA, AURORA, DINA56, MARIUCA, MARY, ADRIANOVA, FANICA, TAMARA,RODICA, AS, VIOLETA T, NUTIVODA, VALI24, MGYNY, DENISSE1, ALIMAR, VYK968, ALINABV, MELANIAD, KOREL, LUANA, EDENUS, GIULIA 09.DANA, SIMELA, MARGARETA, MARCI, MARTET,MARINA, CLARA, LILI, GETA,CAMELIA MIHAELA,PSIHASTRA,TEO1, CAMELIAALBA, MARIANA, ADA, DACIAN, MOTZISOR,ANONIM ,ASI,ANA, IO, ASYE, COCUTA, TIA, DIZI, LICA, DEMIR,SILVIA25, MAYA ,ANA,RODY,THEIULIANA, ALEX,LUCIANA, MIA....

    2
    0

  • theMaria19 pe 22 Apr 2012, 08:52
    http://www.youtube.com/watch?v=YUDtIOyOwgw&feature=related

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=423326314345909&set=a.231743166837559.76430.100000056311262&type=1&theater

    2
    0

  • Denisa pe 20 Apr 2012, 21:06
    Reluare

    Stie cnv cand este reluare pentru ca eu nu pot sa il vad vinerea la 20:00 si imi plc foarte mult

    0
    0

  • giulia09 pe 19 Apr 2012, 08:58
    Buna dimineata tuturor! Nou, de la Askasone!

    http://www.youtube.com/watch?v=etOBhgG_jgc

    5
    0

  • Lizica_cu_pisici pe 17 Apr 2012, 20:16
    Hristos a inviat!!!

    Va doresc sa aveti sanatate ,bucurii,lumina si belsug alaturi de cei pe care ii iubiti!!!

    4
    0

  • giulia09 pe 17 Apr 2012, 09:57
    filmari de la petrecerea sotilor Yildirim cu fanii

    http://www.youtube.com/watch?v=GcaXcjO3HcY @@@ http://www.youtube.com/watch?v=ZOoqW_KjpM8&feature=share

    8
    0

  • giulia09 pe 17 Apr 2012, 00:12
    105 fotografii, cu Murat, Burcin si fanele, de ziua lui..

    http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=55500&rid=2368&p=104

    8
    0

  • Dina56 pe 15 Apr 2012, 12:48
    PASTE FERICIT !

    Tuturor Evelor HRISTOS A INVIAT! Lumina sfanta sa va lumineze viata si sa aveti parte numai de bucurii voi si toti cei dragi.Va imbratisez cu drag pe toate. Sarbatori fericite.

    7
    0

  • giulia09 pe 15 Apr 2012, 09:13
    Adevarat a inviat !

    https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/560474_337752709617087_100001470816388_962707_1872070223_n.jpg

    9
    1

  • Geta pe 15 Apr 2012, 08:39
    Hristos a inviat !!! Evelor

    http://www.youtube.com/watch?v=X7oC8UY5mlE

    8
    1

  • Crista pe 15 Apr 2012, 07:55
    Paste

    ...................................................................................

    1
    0

  • RODY pe 14 Apr 2012, 23:45
    PASTE FERICIT !

    Sarbatori fericite tuturor Evelor care calca pragul acestei case !!!

    8
    0

  • mariuca10 pe 14 Apr 2012, 22:09
    PASTE FERICIT!

    Sfinta sarbaroare a invierii Domnului sa va aduca sanatate,liniste lumina si pace in sufletele voastre minunate-EVELE mele dragi! SARBATORI FERICITE TUTUROR! Bun venit MARIA!!!!!!!!!!!!!!!! pupici Geta!!!!!!!

    8
    0

  • theMaria19 pe 14 Apr 2012, 21:30
    erata cu plecaciune : tuturor !

    http://www.youtube.com/watch?v=YBNtvoPiH_A

    6
    0

  • theMaria19 pe 14 Apr 2012, 21:26
    http://www.youtube.com/watch?v=bNwGes_KBfw

    Paste Fericit tutror Evelor si Adamilor ! :CUCA ,LUIZA,CAMELIA, FLORINA,CORINA, LIZICA, GBV, GABI, PAULETTE, LORENA, AURORA, DINA56, MARIUCA, MARY, ADRIANOVA, FANICA, TAMARA,RODICA, AS, VIOLETA T, NUTIVODA, VALI24, MGYNY, DENISSE1, ALIMAR, VYK968, ALINABV, MELANIAD, KOREL, LUANA, EDENUS, GIULIA 09.DANA, SIMELA, MARGARETA, MARCI, MARTET,MARINA, CLARA, LILI, GETA,CAMELIA MIHAELA,PSIHASTRA,TEO1, CAMELIAALBA, MARIANA, ADA, DACIAN, MOTZISOR,ANONIM ,ASI,ANA, IO, ASYE, COCUTA, TIA, DIZI, LICA, DEMIR,SILVIA25, MAYA ,ANA,RODY,THEIULIANA, ALEX,LUCIANA, MIA....

    5
    0

  • Geta pe 14 Apr 2012, 12:36
    Tuturor Evelor

    Va doresc sarbatori fericite , sanatate multa , lumina in casa si in suflet. PASTE FERICIT !!!!

    6
    1

  • mariuca10 pe 13 Apr 2012, 23:05
    La multi ani MURAT YILDIRIM! GOD BLESS YOU!

    Pentru rolul Demir Dogan care mie mi-a infrumusetat viata si trairile,iti sint vesnic recunoscatoare si ai cistigat un loc in inima mea.La multi ani!

    3
    1

  • Nadia Gabriela Gatlan pe 10 Apr 2012, 12:26
    Ziua de nastere a protagonistului filmului turcesc ASI

    Pe data de 13 aprilie actorul principal din serialul popular si in Romania ASI - Impotriva destinului, difuzat de Kanal D, aniverseaza frumoasa varsta de 33 ani. Cu acest prilej doresc sa-i transmit cele mai sincere urari de sanatate, fericire si noroc lui, celor dragi si apropiati, familiei. La multi ani !!!

    2
    4

  • Nadia Gabriela Gatlan pe 10 Apr 2012, 12:13
    For Yildirim Murat / ASI

    Happy birthday for you and yuor familly ! ( 13.04.1979 )

    2
    6

  • mariuca10 pe 8 Apr 2012, 08:43
    LA MULTI ANI!

    Tuturor celor care poarta nume de flori!

    7
    0
Pagina « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod