"Asi - Impotriva destinului" - un nou serial la Kanal D

4 Noiembrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza


In octombrie, a fost lansat un nou serial in Romania, difuzat de Kanal D, o productie Turcia 2007, ce a inregistrat audiente record in tara de provenienta. Serialul poate fi urmarit in fiecare miercuri si joi de la ora 20:15 si duminica de la 21:30.

"Asi" este legenda dragostei cu personajele transpuse in societatea contemporana: un tata care nu vrea sa-si piarda pamantul, o tanara care este prinsa intre iubirea pe care i-o poarta tatalui sau si barbatului alaturi de care viseaza un viitor imposibil, un tanar care detine un secret ce va face ca dragostea dintre el si frumoasa fata sa fie una imposibila.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentariile 101-150 din 48473

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Marieta pe 25 Aug 2012, 19:07
    ASI

    Bună dragă Voichiţa ! Mă bucur din suflet că şi tu ca şi mine îi iubim atît de mult pe Tuba şi Murat şi ne-am dori să îi mai vedem împreună în alte proiecte, nu ne rămâne decât să trăim cu speranţa.....Cât Murat va mai fi căsătorit cu Burcin, nu cred că se va realiza ? Dragostea dintre Tuba & Murat în ASI, a fost trăită cu adevărat, ei văzîndu-se pe ascuns, şi în afara filmărilor făcându-şi chiar şi cadouri, Murat dăruindu-i Tubei un inel pe care spun unii că l-ar purta şi astăzi, iar Tuba oferindiu-i un ceas, dar ce păcat că soarta nu le-a fost potrivnică ! Mă întrebi unde poţi citi tot ce apare nou în viaţa şi cariera lor, le găseşti pe: Port.ro Murat Yldirim (http://forum.port.ro/viewtopic.php?topic_id=13738&result_per_page=90), unde un grup de fete foarte inimoase şi foarte sensibile, muncesc zi şi noapte să ne ofere nouă cele mai preţioase ştiri şi imagimi cu iubiţi noştri actori Tuba & Murat. Te mai aştept pe acest forum.

    4
    57

  • Voichita pe 23 Aug 2012, 12:40
    Asi

    Buna fetelor, cf cum sunteti? Marieta voiam sa te intreb unde pot gasi interviul lui Murat, despre care ai vb tu,sau mai bn zis unde pot gasi aceste informati.eu am incercat si pe youtube sa gasesc ceva informatii despre Tuba si Murat impreuna, dar nimic nu am gasit in afara de video ala scurt facut de cineva cand au fost ei la Monte Carlo.in rest nu am gasit nimic altceva despre ei doi impreuna.as fi vrut sa stiu ce comentariu negativ a facut Murat la adresa Tubei,unde ati gasit voi fetelor (Marieta si Coca) toate aceste informati despre ei, ca si eu vreu sa le vad. Sper ca nu cumva Murat si Tuba sa se certe, ca eu mai vreau sa-i mai vad impreuna si la un alt serial, la o alta poveste de dragoste, daca in viata reala nu sa putut sa fie. mie imi plac foarte mult amandoi,sunt cea mai buna pereche,cel mai bun serial al tuturor timpurilor.ASI

    1
    58

  • mariuca10 pe 20 Aug 2012, 20:43
    Buna seara EVELOR!

    Va multumesc din suflet pt urarile voastre,sinteti niste dragute asa cum va stiu-va iubesc-am lipsit cam mult am fost plecata in vacanta in Olanda 2 saptamini,dar am vizitat 8 tari,a fost un tur de forta destul de obositor pt mine dar am vazut locuri atat de frumoase incat se sterge toata oboseala,va sarut cu mult,mult drag si va doresc si voua multa sanatate si liniste,Va iubsc Evelor...

    4
    5

  • alimar pe 19 Aug 2012, 01:16
    salutari

    ALIMAR VA SALUTA SI VA POMENESTE IN POVESTIRILE EI DESPRE SERIALUL ASI CA SUNTETI MINUNATE ORICE OM GRESESTE IN VIATA ASA CA NU MERITA SA MAI SUFAR DE ANUMITE RAUTATI SPER SA MA INTORC IN MIJLOCUL ACESTOR MINUNATE FORMISTE CA TOATE CELE INDRAGOSTITE DE MURAT ,TUBA INDIFERENT LA CE FORUM SUNT LOGATEFORUM ESTE LOGATA DRAGOSTEA PENTRU ACESTI ACTORI NE UNESTE PE INTERNET DAR SI IN VISELE NOASTRE ESTE L

    2
    1

  • gbv pe 15 Aug 2012, 17:53
    http://www.culinar.ro/forum/uploads/monthly_11_2009/post-48421-1257325646.jpg

    La multi ani, Puiutz, Mariuca, Mary !!! D-zeu sa va ocroteasca si sa va dea multa sanatate , impliniri si bucurii !..La multi ani tuturor celor care-si sarbatoresc azi ziua numelui! pentru voi si pentru toate Evele, cu mult drag http://www.youtube.com/watch?v=3VzKxHaLHIA&playnext_from=TL&videos=WU3YDEr-ZW8 http://www.youtube.com/watch?v=7_pXTctVGwQ

    2
    0

  • RODY pe 15 Aug 2012, 10:31
    LA MULTI ANI,TUTUROR MARIILOR !!!!!!

    In special La multi ani ! pt. MARIUCA si MARIA,tot ce va doriti sa vii se implineasca...

    2
    0

  • Geta pe 15 Aug 2012, 07:04
    Mariuca

    La multi ani !!! Mariuco . Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de copil si de familie. O cafea la nisip te asteapta la mine acasa.

    5
    0

  • oana pe 25 Iul 2012, 11:57
    ,demir si asi '

    eu urmares merea asi iubesc acest film si ii uibes pe actori asi ,demi defne kerem . lui asi si demir le sta frumos impreuna dar pacat ca in viata reala nu sunt impreuna . este un serial frumos ,tris si iubit , ma intreb cati oamanio urmaresc acest film cred ca milioana . iubesc acest film si va urez si alte filme tot cu acesti personaje va iubesc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! .

    3
    72

  • Geta pe 23 Iul 2012, 12:54
    coca.aylin pe 22 Iul 2012, 21:50

    Kurban Bayram este in octombrie . Acum este postul pentru Ramadan( Ramazan) Bayram .

    9
    3

  • coca.aylin pe 22 Iul 2012, 21:54
    asi

    Greşeală la 70 de zile nu 720.

    2
    69

  • coca.aylin pe 22 Iul 2012, 21:50
    ASI

    Bună seara Marieta!Ramadan + în Turcia se spune Rmazan,este o lună de post,ziua nu se mănâncă nimic,nu se bea nimic,la apusul soarelui familia se aşează în jurul mesei şi mănâncă,dimineaţa înainte de răsăritul soarelui se roagă,mănâncă şi tot aşa timp de o lună.După terminarea acestei luni,sunt trei zile de sărbătoare numite Bayram la Ramadan ,la 720 de zile după terminarea Ramadanului este sărbătoarea Kurban Bayram sau Sărbătoarea Sacrificiului care ţine 4 zile,se sacrifică miei şi se dă carnea de pomană celor săraci, iar copii umblă cu urări de Kurban Bayram un fel de colind la noi. Noapte bună!

    2
    77

  • Geta pe 22 Iul 2012, 17:54
    giulia09 pe 22 Iul 2012, 11:01

    Sa fie !! Sa le dea Dumnezeu tuturor copiilor nostri sanatate si fericire

    8
    2

  • giulia09 pe 22 Iul 2012, 11:01
    Geta pe 22 Iul 2012, 09:16

    Felicitari, si multe succese in continuare fiicei Paulettei..! Multa sanatate Mariucai...!

    9
    1

  • Geta pe 22 Iul 2012, 09:16
    Io pe 19 Iul 2012, 17:19

    Buna ziua tuturor. Acum am citit. Filigeanul meu de cafea asteapta musafiri , asa ca esti bine venita. Noutatea este aceea ca Adriana , fiica Paulettei a luat bac-ul cu nota 9.50 si a intrat la psihologie , pe locuri fara taxa si cu nota mare si la inca o facultate ( jurnalism , cred ). M-am bucurat foarte , foarte tare. La Mariuca ma gandesc in fiecare zi , sa-i dea Dumnezeu sanatate. In rest .... viata merge inainte.

    11
    1

  • Marieta pe 21 Iul 2012, 20:45
    ASI

    Bună dragă Coca, te mai aştept şi eu pe aici ! Eşti foarte activă dincolo te felicit ptr asta. Ramadanul la musulmani are vre-o legătură cu ,,Sfânta Maria,, de la ortodocşi, văd că eşti documentată, spune-mi şi mie. Revin din nou la Murat şi mă întreb; Oare are cunoştinţă de tot ce scriu fanii din România ! de videoclipurile de excepţie făcute cu Tuba, cum o reacţiona ! Câtă încărcătură emoţională are asupra noastră aceşti actori Tuba şi Murat ! La 1 august Murat începe un proiect nou ? Oare ptr viciile lui Burcin cine va fi dojenit de părinţii lui Murat ! Spuneai că are o legătură frumoasă cu mama lui, mă bucur să aud asta, ptr că băieţii comunică şi prin telepatie cu mamele lor. Îţi doresc o duminecă plăcută şi o seară bună.

    0
    76

  • Marieta pe 20 Iul 2012, 18:50
    ASI

    La mulţi ani tuturor ce vă sărbătoriţi astăzi ! Te salut şi pe tine dragă Coca, am văzut preţioasa imagine a lui Burcin, afirm cu tărie că Murat îşi merită soarta ! Această fiinţă nu are scrpule, de bun simţ nici nu poate fi vorba… Pe acel forum atmosfera este mult mai vie, mă bucur ptr voi eu nu am atât de mult timp cât mi-aş dori, eu te aştept şi aici cu noutăţi. Mă bucur din suflet ptr noul priect semnat de Tuba, o iubesc ca pe o fică. Cineva spunea că ar sta prost cu banii refuz să cred asta ! Si ca mine mulţi alţii doresc din nou ca Murat şi Tuba să joace împreună. Ţi-am citit un comentariu în care afirmi că Murat are o impresie proastă despre femeile care îi urmăresc serialele ! Şi în intrv din 16 sau18 martie 2012 spune acelaşi lucru, în intrv din iunie nu a mai avut aceiaşi părere ! Dacă nu avea o parteneră ca Tuba nu devenea atât de celebru la 30 de ani ! paote mai târziu......oricum are Burcin grijă să-I ştirbescă imaginea.

    0
    75

  • coca.aylin pe 19 Iul 2012, 21:31
    ASI

    Intră tot la Murat pe port şi ai să vezi că fetele au postat un clip cu fetele bete,da ai dreptate el arată destul de rău cu perciunii mari şi groşi,părul a mai fost un pis scurtat,relaţia lui de căsătorie cu Burcin este destul de ciudată,am impresia cum am mai spus că şi el se complace cu toate că este berbec şi ei sunt mai agitaţi.Este adevărat ai să vezi că la acea nuntă el nu s+a simţit deloc bine,Burcin s+a purtat nelalocul ei ca o fată exaltată,se arunca pe el,Murat s+a ferit de ea se vedea cât de penilib s+a simţit.Noapte bună!

    0
    77

  • Marieta pe 19 Iul 2012, 20:58
    ASI

    Am văzut doar pozele din Cesem, mă interesa mai mult să o văd în celelalte beată, pe acelea unde le pot vedea dragă Coca, mie nu mia mers netul jumătate de zi. Degeaba ne dorim noi un suflet pereche ptr Murat, aşa cum l-am cunoscut noi în ASI, ptr că el se complace cu Burcin şi cred că tot ea are putere de decizie în că snicia lor. Nu ştiu cît mai filmează ptr Suskunlar,dar părul mare şi perciuni îl îmbătrîneşte foarte tare, pare atât de plictisit......probabil să o scoată pe ea în faţă, fiind aprecită de reporter ca o actriţă de succes, care succes !! Îţi doresc o seară bună şi te aştept cu alte amănunte.

    1
    78

  • Io pe 19 Iul 2012, 17:28
    Hello 3

    Mariuca, iti doresc sanatate multa, si sa fii puternica.... ma gandesc la tine si la theMaria si la Getuza, la toate....Stiti, ceva, nu sunt deloc in forma de a scrie ceva, desi doresc, dar parca, parca nu-mi vin cuvintele....... Astept vacanta.... Va pup si av doresc sanatate, sa fiti frumoase si la punga groase! Io.

    3
    1

  • Io pe 19 Iul 2012, 17:23
    Hello 2

    Chiar daca nu ajung , asta nu inseamna ca nu vreau si io o cafea la ibric. Lizi, te pup, am citit, ma bucur ca aparut. Rody, salutari, vad ca te-ai "coreinizat", mai, mai. In Corea nu am fost, dar am fost in Vietnam si mi-a placut..... theMaria, imi face mare placere sa citesc si o virgula scrisa de tine, Luiza, vad ca nu a mai aparut, Gabitza mia, te pup, .....

    2
    1

  • Io pe 19 Iul 2012, 17:19
    Hello

    Dragele mele Eve, Ce mai faceti, telegrafic, nu-i asa?! In "marea" asta de caldura, caldura, parca plutesc.... Fetelor, desi "luata" de valul vietii(mai!!!), ma mai gandesc la voi, la Asi, la vremurile placute.... Ce vremuri! Am mai imbatranit, sau nu e asa??? Getutza, vad ca dimineata nu mai faci cafea, era gustoasa, nu am ajuns la mare la noi, dar o sa ajung....

    1
    1

  • coca.aylin pe 19 Iul 2012, 15:26
    ASI

    Uită-te bine ca mamă de băiat ce ești că după acele ieșiri de la nuntă au mers acuma în stațiunea Cesme să se odihnească în continuare că este foarte obosită și fetele de pe plajă au venit la ea să-i ia câte un autograf.Fetele ca să-l vadă de aproape pe Murat i-au cerut lui Burcin autograf. Nu poți ști niciodată ce-i poate uni pe doi oameni,poate dragostea,poate o intrare într-o lume pe care într-un moment al vieții ai crezut că acel cineva te poate ajuta numai el (cazul lui Murat prin această căsătorie) să razbați mai ușor (s-a înșelat foarte mult el avea talent de dădea pe afară dar în prezența unei nulități nu putea să-l dezvolte) și acuma poate că îndură mult,sau poate este obișnuit cu acest mod de viață.Totuși la nuntă era destul de nervos,numai în fața reporterilor la plecare a zâmbit numai el,un zâmbet forțat,Burcin se uita în altă parte.

    1
    76

  • coca.aylin pe 19 Iul 2012, 14:19
    ASI

    Intră pe PORT.ro la MURAT yildirim acolo poți vedea toate aceste clipuri.

    1
    76

  • Marieta pe 19 Iul 2012, 12:43
    ASI

    Dragă Coca te salut cu drag, eşti foarte hărnicuţă, îţi mulţumesc ptr asta. Şi pe mine mă mâhâneşte şi mă doare că acest minunat om Murat este atât de nefericit ! Această căsnicie i-a distrus dragostea.....şi îl consumă foarte tare, demostrându-ne că este actor şi în viaţa reală.... De abia aştept să văd, un nou proiect de dramă dacă îi va mai ieşi atât de bine ca ASI ! În interviul lui spunea că vorbesc foarte des cu părinţii lor, oare mama lui nu îl simte că nu este fericit şi mulţumit cu Burcin ! Vorbesc în cunoştiţă de cauză, eu fiind mamă de băiat. Să imî spui şi mie unde pot vedea cele relatate de tine că m-ai făcut foarte corioasă.

    1
    75

  • coca.aylin pe 19 Iul 2012, 08:15
    ASI

    Bună dimineața!Nu am mai intrat deoarece am fost foarte bulversată de ceea ce am văzut într-un clip de la nunta fratelui lui Sarp partenerul lui Murat din serial.În clip erau secvențe din timpul nunții și am putut vedea cu toți adevărul despre căsnicia nefericită a lui Murat.În concluzie Burcin și Cansu (actrița care a jucat rolul principal în EZEL) erau bete iar Burcin a început să tragă de Murat foarte urât și el a îndepărtat-o ca pe o oarecare.Se vedea cât de penibil se simțea Murat cu ea beată,el a plecat să o conducă de cealaltă bețivă iar la plecare de la petrecere Murat zâmbea plictisit reporterilor, iar Burcin se uita în altă parte.Foarte urât din partea ei,acuma am văzut adevărata față a casniciei lui fericite.Nu este prima dată când Burcin face acest lucru,Murat îndură foarte multe de la ea și familia ei,dar trebuia să se gândească atunci când s-a scris în presa turcă că Burcin a condus beată (aflase despre dragostea lui Murat pentru Tuba).Burcin este o femeia frustrată și își potolește răutățile prin alcool,nu pot să-mi imaginez cum s-a nsimțit mama lui când a văzut aceste imagini exact în prag de Ramadan.Mare păcat de acest băiat sensibil,muncitor,el muncește ca Burcin să trăiască bine,să aibă tot ce-și dorește,iar ea de atăta bine nu știe ce să mai facă.Acuma putem vedea că toate declarațiile referitoare la căsnicia fericită sunt numai minciuni din partea lui Murat,adevărul este urât și nu-i face decât mult rău.A doua zi după nuntă au foat la un spectacol și acolo am văzut toți că Murat nu-i dădea atenție lui Burcin dar nu știam de ce,el era înaintea ei și avea grijă să-i rețină un loc lângă el lui Sarp prietenul,ea i-a atras atenția despre ceva și el nici nu s-a uitat la ce spune,aceste gesturi spuneau tot despre ce se întâmplase noaptea la nuntă.Îmi pare tare rău de acest băiat, merită mai mult de la viață, o fată frumoasă,gingașă,iubitoare lângă el,s-a grăbit să nu i-o fure cineva pe bețiva asta.Mare păcat,dar timpul nu este pirdut!

    0
    77

  • Marieta pe 18 Iul 2012, 21:34
    T&M

    Bună seara Coca, ce mai faci nu mai dai nici un semn de viaţă! În fiecare dimineaţă la cafea îţi citeam comentariul, nu mai ai nici o ştire despre actorii noştri iubiţi,Tuba şi Murat. Nu a confirmat Burcin sarcina s-au este alarmă falsă ? Dacă cumva afli ce seriale turceştii bune se va difuza din toamnă la canal d, să mă informezi şi pe mine te rog. Serialul Poveste de dragoste,care se difuzează acum nu mă atrage,nici actorii nici povestea.Îti doresc o seară bună, si te aştept cu noutăţi.

    1
    76

  • coca.aylin pe 15 Iul 2012, 21:27
    ASI

    Mă uitam acuma la un video clip din ASI şi mă gândeam că Tuba arată la fel ca acuma 3 ani când serialul s+a terminat,frumoasă,tânără,Murat arată ca un om trecut,plictisit,are riduri pe frunte,părul şi perciunii îi dau o notă de om obosit,uneori bolnav,este slab,în ASI era drăguţ,plinuţ,îi stătea bine şi cu barbă,anii au trecut cam urât peste Murat,peste Tuba nu se observă,a născut,are corpul la fel de frumos,totul este bine.Murat este un om care se consumă mult şi datorită faptului că Burcin nu este agreată de producători şi rar mai găseşte şi ea câte un rol episodic.Nu este un lucru uşor nici în lumea lor să nu munceşti,au şi ei impozite,rate la bănci cu siguranţă.Ştiu că Nurgul fosta parteneră a lui Murat spunmea că nu+şi permite să nu muncească că are mari datorii de plătit şi este o actriţă foarte bună laei, dar burcin care este mediocră, fără Murat nu ar face mare lucru. Într+un interviu de acum vreo 3 ani când numai ea vorbea, spunea că cel mai urât lucru de care se teme este şomajul, acuma îl are din plin.

    0
    80

  • Marieta pe 15 Iul 2012, 20:04
    ASI

    Bună ziua dragă Coca! Şi eu am observat acelaşi lucru,şi refuz să cred că deranjăm pe cineva! Întradevăr cineva spunea pe 29 iunie că este,, lălăială de fată bătrână’’pe forum. Îmi pare rău că sântem pecepute aşa, şi vreau să ştie d-ra sau d-na că eu sunt căsătorită şi am şi copil mare. Eu sunt mai înţeleaptă de felul meu, şi salut pe toţi cu drag, le mulţumesc celor ce au iniţiat acest forum, să ne putem împărtăşi bucuria sau trsteţea ce ne-o transmit actorii turci şi poveştile lor. Datorită acestui frumos film ASI m-am îndrăgostit de limba turcă, de Antakia şi de cultura lor, nu am atât de mult timp cât mi-aş dori să ecsplorez internetul,de aceea îmi doresc să comunic cu tine. Primul serial turc care l-am văzut a fost 1001 de nopţi mi-a plăcut mult Halit Ergenc şi soţia lu Berguzar, am simţit că s-au îndrăgostit cu adevărat, şi nu m-am înşelat ! Aşa cum ne-a transmis şi Murat, şi speram într-o minune să fie cu Tuba, ar fi format cel mai frumos cuplu. Dar el nu a avut curajul lui HALIT să facă ce simte inima, nu avea nici maturitatea şi celebritatea lui Halit. O femeie atât de rafinată şi de frumoasă şi inteligentă ca TUBA se naşte foarte rar, bine că i-a dat D-zeu fetiţe să-i transmită gena. Nouă nu ne rămâne decât să îi iubim, să îi urmărim în continuare şi cum speranţa moare ultima s-ăi mai vedem împreună......

    0
    74

  • coca.aylin pe 15 Iul 2012, 16:39
    ASI

    Bună dragă Marieta!După câte văd de ceva vreme suntem numai noi pe acest forum,sper să nu supărăm pe nimeni.Despre apariţia fam. Yildirim la nunta lui Asli am citit la croate mai multe păreri,unele sunt de părere că Murat arată mai bine,este şi tuns,Burcin ca mai tot timpul cu un zâmbet gen rânjet,îmbrăcată cu o rochie cum ai spus ştearsă,l+a îmbrăcat şi pe el cu pantaloni la culoare cu rochia ei.Am văzut că este o modă la turci acuma,un prieten de al lui Murat avea pantofii tot de culoare bej şi prietena lui la fel ca el La croate pe forum este şi o admiratoare a lui Burcin care spune că acea faţă zâmbitoare a ei poate fi datorită unei sarcini pe care încă nu vrea să o declare.Dacă Burcin ar fi însărcinată, cu siguranţă ştia toată lumea, declara prin toată presa această ştire, iar lui Murat îi cerea să o poarte în braţe să nu piardă copilul.Îl compătimesc pe Murat dacă soţia va rămâne vreodată însărcinată,îi va face viaţa un calvar cu toate mofturile ei, dar Burcin nu vrea copii sub nici o formă, asta se vede cu ochiul liber,iar toate declaraţiile lui despre acest subiect + copilul + sunt vorbe aruncate în vânt.Referitor învăţării limbi turcă poţi să o face foarte bine cu ajutorul unui dicţionar,eu am mai învăţat şi cu ajutorul dictioanrului online turc + român.Încă odată sper să nu deranjăm prea tare cu toate discuţiile noastre!O zi bună şi sper la noi comentarii liniştite! .

    0
    80

  • Marieta pe 14 Iul 2012, 20:23
    ASI

    Bună seara! Am găsit pozele, îţi mulţumesc, eşti o comoară, are poza nr. 13 într-o zi de 13 iulie, oare le-o fi fost bine? Nu are deloc gusturi vestimentare.....la cât este de geloasă şi cât este de celebru Murat, putea să îmbrace o rochiţă mult mai sexi, mai vaporoasă şi o culoare mai dulce, de cuafiură ce să îţi spun încă mai este obsedată de Tuba! Este ştearsă şi ca femeie şi ca actriţă, nici eu nu o plac.....Cât de tari mai sunt părinţii ei în domeniu, de nu-i găsesc poiecte, s-au este evitată, fiind atât de geloasă pe Murat nu se poate concentra. Pe Murat îl îmbătrîneşte părul mare. M-ar interesa să învăţ turca îmi poţi spune cum să procedez? Îţi doresc o duminecă plăcută şi te mai aştept cu noutăţi, cam ce seriale turceşti noi şi bune m-ai intră la noi.

    1
    82

  • coca.aylin pe 14 Iul 2012, 11:54
    ASI

    Murat a fost cu Burcin la nuntă,am văzut în Ayakli fotografia,el era cu ochelari de soare și se uita în față,Burcin cu mai tot timpul cu un rânjet către reporteri,să-și arate fericirea,bunul mers al căsniciei,îmbrăcată cu o rochie bej,am impresia că și pantalonii lui Murat au aceeași culoare (am văzut că aceasta este ultima modă,amândoi să poarte aceeași culoare),modelul de rochie este cam același de anul trecut de la petrecerea EZEL cu crețuirea materialului,părul îl are de data aceasta prins la spate în coc,iar în față îl are cum îl purta Tuba în film, un început de rulare.Oricum mie personal această femeie nu-mi place,joacă prea mult teatru ieftin.

    1
    83

  • coca.aylin pe 14 Iul 2012, 08:50
    ASI

    Bună dimineața!Ai mare dreptate,Tomris a dorit un alt sfârșit al serialului și poate chiar un nou sezon dar nu s-a mai putut.Burcin a venit împreună cu toată familia ei în Antakya fiind disperată cu siguranță de ceea ce se întâmpla între Murat și Tuba.La acel moment se spunea că Murat a cerut de la Tomris un rol pentru Burcin dar nu l-a primit și de atunci totul s-a terminat.Burcin a plecat la Istanbul cu vreo 2 săptămâni înainte de terminarea serialului și în presa lor s-a scris la acea vreme despre o posibilă separare a celor doi,lucruri pe care Murat le neagă tot timpul.Am văzut că nici ieri nu au fost la nunta lui Asli noua parteneră a lui Murat.Burcin este tot timpul geloasă pe partenerele lui Murat,dacă nu ar fi actriță ( destul de mediocră) aș înțelege,dar parcă totuși cum am mai spus,tot luxul pe care îl are este rezultatul muncii lui Murat alături de actrițe,că ea nu mai face nimic de ceva vreme.

    0
    83

  • Marieta pe 13 Iul 2012, 21:15
    ASI

    Bună seara tuturor. Eu anul acesta am văzut acest film ASI, auzisem că este foarte bun şi m-am convins, numai ca Tuba si Murat m-au subjugat, am rămas cu un gol în suflet. Am aflat că producătoarea Tomris nu a fost mulţumita de sfirşitul serialului restrangând scenariul, ar mai fi urmat un sezon de ASI, dar din cauza relaţiilor proaste din echipa nu a mai fost finalizat proiectul, mare păcat!! Oare Murat fiind descoperit de socrul lui că s-a îndrăgostit de Tuba să fii fost şi una din cauze? iar Murat fiind mai vulnerabil în acea perioadă a avut reacţii oficiale, mulţumiri nesfîrşite aduse lui ,,Purcin”. Dragă Coca ştii cine este această persoană, spune-mi şi mie te rog. Murat consolându-se a afirmat că ,,Viaţa reală este un scenariu scris de D-zeu”, sincer îmi este milă de el. Cineva i-a făcut horoscopul lui Murat şi are riscul de a nu fii fericit în plan personal….. de altfel se vede pe chipul lui chiar dacă incearcă să mascheze…..aştept noi veşti cu mai multe amănunte şi îţi mulţumesc.

    0
    82

  • coca.aylin pe 13 Iul 2012, 15:13
    ASI

    Bună ziua! Azi este nunta pertenerei lui Murat, Asli, cu siguranță au să meargă și astfel o să vedem încă o mare creație vestimentară a la Burcin.Această nouă partenereră a lui Murat nu reprezintă nici un fel de pericol pentru ea, și acuma merge la nuntă să o vadă lumea împreună cu actorul care are un succes destul de mare, în timp ce ea stă acasă,merge la terase cu actrițe care își permit să mai stea câte un an să se odihnească deoarece ele au avut realizări deosebite anul trecut - de exemplu Cansu Dere.Cu siguranță Murat va fi interpelat de reporteri,vor face fotografii, Burcin se va distra foarte bine,nu are în preajma ei pe nimeni care să-i strice petrecerea - Tuba acuma are alte preocupări,este mamă,nu mai reprezintă momentan pentru Burcin un pericol,dar nu se știe niciodată,un nou film cu cei doi ar putea fi o cenușă vulcanică.

    0
    83

  • Marieta pe 10 Iul 2012, 18:28
    T&M

    Buna ziua ! Ce faceţi,cum suportaţi căldura? aţi plecat cu toţii în vacanţă.....dragă Coca să nu uiţi să îmi dai de ştire unde pot vedea şi eu pozele de la nunta partenerei lui MURATdin filmul Suskunlar, ecsistă vre-un site unde pot vedea acest film ptr că pe site lui îl dă fragmentat. Am văzut aseară pe yutube o emisune Tv unde Murat şi Tuba au fost invitaţi imediat după ASI şi Tuba i-a făcut o farsă lui Murat spunînd că îl iubeşte foarte mult......acesta fiind foarte bulversat, nu a gustat prea bine gluma.....

    3
    83

  • Geta pe 8 Iul 2012, 20:11
    BRAVOOOOO PAULA !!!!

    Felicitarile mele. Sa-ti traiasca Adriana si sa mearga mai departe tot cu note din astea foarte mari. Astept sa faci cinste. Pupici o mie .

    6
    3

  • Marieta pe 8 Iul 2012, 19:45
    ASI

    Îti multumesc ca esti pe net,cele 2 seriale mentionate de tine le- am văzut si eu, am apreciat prestatia TUBEI, ptr rolul ce la avut a învătat sa cînte si a făcut-o foarte bine transmite foarte mult, Onur îndragostindu-se la propriu de ea este foarte vizibil.În interviul ei dat pt Snob magazine spunea ca nu este bărbatul visurilor ei dar au fost prieteni f buni si se cunosc de 5 ani, dupa părerea mea cred ca dragoste profundă este numai din partea lui, poate mai tîrziu vom afla si misterul acestei căsatorii, cind d-zeu î-ti dăruieşte 2 copii frumoşi, uiti ca nu l-ai iubit îndeajuns pe cel de lînga tine !copii cresc si implicit prin ei îl iubesti si pe tatăl lor. TUBA fiind zodia Racului este o sensibilă........orice bărbat si l-ar fi dorit l-ar fi avut ! dar daca l-a iubit mult pe MURAT si nu a fost posibila dragostea lor !! te consolezi si cu un prieten bun......numai d-zeu stie daca se iubesc cu adevarat ! sa nu uităm ca sînt ocupati cu copii si pt ei au mai putin timp, chiar daca au bone.

    0
    82

  • coca.aylin pe 8 Iul 2012, 18:27
    ASI

    Draga mea,Murat a jucat în serialul Ask ve Ceza +vdragoste şi putere + alături de o mare actriţă a lor Nurgul,era mai mare ca Murat cu 3 ani,în timpul serialului s+ a observat destul de bine diferenţa de vârstă,chimie între ei nu a fost,Murat nu a mai jucat cu inima, nu mai era în faţa lui Tuba.Tuba a jucat în serialul Gonulcelen alături de Cansel şi Onur + soţul ei + iar un serial lipsit de toate cele,cu un scenariu slăbuţ, un joc slab al lui Cansel.După ASI ,cei doi nu au mai avut acelaşi succes.Referitor la noul proiect cu Kenan Imirzalioglu,Tuba nu joacă,fetiţele sunt prea mici şi vrea să se bucure de ele cât mai mult.Serialul actual al lui Murat este bun,dar noul său look este diferit de ceea ce am îndrăgit noi.Acest rol este îndrăgit de Burcin,nu are nici o rivală, partenera lui se căsătoreşte în data de 13 iulie şi cu siguranţă o să+i vedem la nuntă, o să avem ce comenta referitor la costumaţia lui burcin şi la aerele sale de mare vipă.

    0
    83

  • Marieta pe 8 Iul 2012, 17:26
    ASI

    Buna ziua ! Îti mulţumesc foarte mult draga Coca, pt comunicarea pe care o avem pe acest forum,îti apreciez informatiile ce le ai din culise si pe viitor te rog frumos sa ma informezi cu ce apare nou in viata lor.Sînt foarte sincera cind spun ca acest serial mi-a intrat la suflet,si îmi doresc sa vad filme sau seriale numai cu Tuba si Murat,daca stii pe ce site pot intra îti multumesc. Acest serial ma impulsionat sa apreciez foarte mult filmele turcesti si povestile lor de dragoste,eu fiind o romantica incurabila.......Am citit ieri pe facebook ca Tuba va fi imlicată într-un nou proiect cu Kenan si Cancel si au finalizat coperta, te las pe tine sa confirmi daca se va realiza.Revin la iubitii noştri actori Tuba si Murat,cred ca daca aveu prieteni devotati care sa le încurajeze dragostea si în afara platoului de filmare asumîndu-şi toate riscurile poate astazi erau impreună......Dar cum bine spui amîndoi s-au amăgit făcaînd alegeri nepotrivite ! Are Murat in film o replica care i se potriveste,,Daca regreti mai tirziu va fi greu sa reiei totul......d-zeu ştie ce le ofera viitorul ! eu personal m-as bucura sa m-ai joace împreuna, Murat fiind zodia berbec are personalitate puternica şi nu ar trebui sa se lase atît de influenţat de Burcin si familia ei. Burcin daca l-ar iubi cu adevărat pe Murat iar face copilul mult dorit, si va fii sigura ca nu o va părasi niciodata.... dar o femeie care se iubeşte foarte mult pe ea şi mai este geloasa cum este Burcin ! nu este capabila sa demonstreze.......

    1
    81

  • coca.aylin pe 8 Iul 2012, 07:37
    ASI

    Bună dimineaţa! Ai mare dreptate în ceea ce spui,poţi avea talent dar trebuie să fie amestecate şi sentimente pentru a putea face un aşa rol minunat.Au fost amândoi luaţi sigur de val,dragostea acrescut în fiecare zi tot mai mult, Murat în acel moment era prieten cu Burcin, Tuba era după o relaţie cu Bulent Inal,apariţi ei alături de Aslan nu însemna nimic,era liberă,dar Burcin sigur a văzut că totul poate fi pierdut şi a început cu mari presiuni asupra lui Murat. Totul este clar,se vede cu ochiul liber,Burcin a început să se ducă des în Antakya să+l aibă sub control pe Murat,prezenţa ei acolo cu siguranţă a deranjat pe toţi ceilalţi, care ştiau de dragostea celoi doi.Însuşi producătoarea Tomris care era prietenă cu Tuba şi+l aprecia pe Murat, nu a vrut+o pe Burcin în nici un rol în film. Prin acestă căsătorie Murat a pierdut mult,la început cu siguranţă a fost dragoste la prima vedere pentru el cu Burcin,sau faptul că ea era dintr+o familie cu oameni în domeniul cinematografic,s+a amăgit că era tânăr şi începător şi a crezut că ea poate să+i ofere mult mai mult.El nu avea nevoie,talentul său era mare,dar în acel serila de doi bani FIRTINA nu a putut să arate prea mult jucând alături de Burcin care este o nulitate în talent,în ASI alături de femeia potrivită şi+a dat drumul la toate sentimentele pe care le avea înmagazinate şi ieşeau afară în orice moment.Viaţa este de cele mai multe ori crudă,dură, dar nu se ştie niciodată.Tuba are copii,Onur nu este cu siguranţă omul care să+i ofere prea mult,o să vedem mai târziu,Murat trăieşte o amăgire mare,declară tot timpul că lucrurile merg exact cum vrea el,dar nu se vede.

    1
    82

  • Marieta pe 7 Iul 2012, 19:25
    ASI

    Buna ziua ! Urmaresc a 2-oara serialul ASI si îi înteleg atât de bine trairile lui Murat si acum dupa 3 ani se vede sclipirea si gingăşia din ochii lui unde cu adevărat a fost fericit alaturi de Tuba nu ca actor ci ca om .......numai cind ai sentimente adevarate pt cineva iti iese atit de bine rolul. Acest film va face istorie si peste 100 de ani, merita Oscarul, iar Tuba si Murat daca isi urmau destinul si in afara scenei erau primiti oriunde in lume ca niste regi. Numai filmul ,,Pasare Spin '' mi-a placut atit de mult si l-am vazut de mai multe ori, acolo actorii nefiind atit de tineri precum Tuba si Murat, acum o inteleg foarte bine pe Tuba de ce nu se uita niciodata la filmele in care a jucat......te cosuma sa retraiesti, personajul de care ai fost atit de indragostita, cum n-ea marturisit ea......si implicit partenerul pe care l-ai avut..... In serialul Inima furata este la fel de sclipitoare dar sfirsitul este foarte sec, probabil cererea in casatorie cu Onur a avut loc la sfirsitul serialului si nu mai inteleg ceva? la cit este ea de iubita in Turcia si in intrega lume de ce sa casatorit in secret ?

    2
    82

  • Marieta pe 7 Iul 2012, 02:26
    T&M

    Va multumesc ca m-ti primit in gashaca voastra cum spune,Lizica va imbratisez cu drag pe toti.Astept cu nerbdare ca draga de Coca ! sa ne mai aduca noi informatii despre indragitii nostri actori ,,Tuba si Murat,pt ca este ca un izvor de apa vie ! Eu am vazut recent poze cu fetitele TUBEI si am obsv ca una seamana cu Tuba si cealalta cu Onur, iar Tuba este neschimbata, radiaza de fericire, a rasplatito d-zeu dupa sufletul si bunatatea ei.

    1
    82

  • Lizica_cu_pisici pe 6 Iul 2012, 10:48
    La multi ani....

    frumoasei actrite,sa fie sanatoasa, sa o admiram si in alte proiecte pe care le va avea,dar inima noastra ramane la ASI.Salut si doamnele care tin locul cald si gasim aici viata.Va imbratisez cu drag

    2
    0

  • as. pe 5 Iul 2012, 23:25
    La multi ani, Tuba!

    Buna seara, tuturor! La multi ani, frumoasei si dragei noastre Tuba! Va doresc tuturor o seara pe placul fiecaruia!

    2
    0

  • Marieta pe 5 Iul 2012, 16:06
    ASI

    Buna ziua ! Un calduros,,La multi ani'' pt indragita actrita Tuba Buyukustun pt ca astazi implineste 30 de ani, si tot binele din lume….Multumesc mult draga Coca pt toate inf pretioase pe care ni le oferi, si te rog frumos sa i-mi dai si mie link-ul unde pot vedea pozele lui Murat mentionate de tine. Chiar nu pot sa inteleg daca nu ecsista un copil si nici dragoste adevarata? doar pt ca iti respecti cuvintul ramai casatorit cu acea persoana ! atit de sacra este religia musulmana ?? si acum in 2012 se mai respecta asta !! Nici eu nu o vad pe Tuba pina la adinci batrineti linga ONUR !! eu am urmarit ser Inima furata si se poate vedea ca Onur s-a indragostit la propriu de ea, fiindu-i partener in film. Daca pe parcurs mai ai inf pretioase despre acesti minunati actori te rog frumos sa mi le impartasesti si mie ! ai iubesc si pretuiesc f mult.......

    0
    79

  • coca.aylin pe 5 Iul 2012, 08:45
    ASI

    Bună dimineaţa!Marieta dragă, Murat s+a căsătorit în urma insistenţelor lui Burcin şi a familiei ei. După întâlnirea cu Tuba, Murat a văzut ce înseamnă dragostea cu adevărat dar nu vrea să recunoască acuma, este altă treabă.El este un om de cuvânt,a recunoscut şi Burcin într+un interviu,în prezent şi Tuba este mamă,soţie,lucrurile stau altfel,dar nu se ştie niciodată.Eu sper să greşesc,dar pe Tuba nu o văd prea mulţi ani alături de Onur.Mă uitam la fotografiile recente cu Murat de la întâlnirea cu oamenii de afaceri arabi,era singur,arăta bine,era vesel, râdea,se simţea bine.Burcin nu mai este invitată nicăieri,nu munceşte,a devenit precum mama ei,o soţie casnică.Cu siguranţă la Tuba va merge numai Murat,dacă are dezlegare de la soţie,ea nu se duce cu siguranţă.Pentru toată viaţa,Tuba prezintă un mare pericol pentru Burcin.

    2
    78

  • MARIETA pe 4 Iul 2012, 19:58
    ASI

    A aparut traducerea in romana a mult doritului intrv cu MURAT ! Am toate motivele din lume sa il apreciez si mai mult pe Murat Yldirim ca OM !! sensibilitatea si emotia cu care retraieste ser ASI si scenele traite cu TUBA doar orb sa fii sa nu-i vezi framintarile !! Mare pacat ca religia nu le permite sa faca ce spune INIMA.....oare nu putea renunta la Burcin? dupa parerea mea cu ea a fost dragoste la prima vedere.....fiind si f tinar cind s-a casatorit , barbatii se maturizeaza dupa 30 de ani... Alaturi de TUBA ar fi fost mult mai implinit sufleteste si profesional !!! cind va realiza asta va fi tirziu ! daca nu este deja ? Burcin il trage in jos cu gelozia si egoismul ei......merita sa fie mult mai fericit decit se citeste pe fata lui !!!!!

    1
    79

  • MARIETA pe 4 Iul 2012, 13:38
    nemultumire

    Buna ziua ! d-lor care administrati acest site va rog frumos, sa imi spuneti ! dince motiv mi -ati scos mesajul din 3 iunie 2012 ? in care mentionez ca a aparut tradus intrv indragitului actor Murat Yldirim, va deranjeza ca aduc multumiri celor care s-au straduit sa o faca, cu alte cuvinte le fac reclama gratuita! nu cunosc pe nimeni de pe acel forum am considerato ca pe o regula de bun simt !

    1
    76

  • Lizica_cu_pisici pe 2 Iul 2012, 17:22
    Salutare natiune ASI!!!!

    Revin aici cu mare drag,vad destule comentarii pe care o sa le parcurg dupa ce va salut.Are dreptate Maria ,facebook-ul ne-a stricat gashca, eram ce-i drept destul de risipite ,dar reveneam cu drag aici.Va sarut pe toate si sigur ne revedem.

    3
    0

  • MARIETA pe 2 Iul 2012, 13:43
    T&M5

    Buna ziua! cit de curind va apare traducera intrv lui Murat pe site, Suskunlar,daca tot ai acces la presa turca,draga COCA ! ai cumva inf din ce motiv Tuba si Murat au fost in litigiu si nu si-au mai vorbit de la sfirsitul ser ASI,numai gelozia lui Burcin sa fi fost cauza? Eu personal pe TUBA o compar cu,,Ingrid Berman'' pt ca si Murat spune in intrv lui ca idolul lui afost,, Marlon Brando'' din tot sufletul imi doresc ca producotori turci sa le trezesca interesul pt un nou proiect de succes, acum Tuba nu mai reprezinta o ispita pt Murat !!!!! tare curioasa sint daca Murat va merge ipreuna cu Burcin sa ii vada copii Tubei? El scuzindu-se in intrv ca este f ocupat dar o va fece,dupa parerea mea cred ca este numai dorinta lui !!!!!!

    2
    77
Pagina « 1 2 3 4 5 6 7 8 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod