Ashton Kutcher şi Mila Kunis, casă de 10 milioane de dolari

Cei doi actori, care vor deveni în curând părinţi, au cumpărat o nouă reşedinţă în Beverly Hills, în valoare de 10 milioane de dolari, pe care intenţionează să o transforme în casa viitoarei lor familii.
Reşedinţa din Beverly Hills se învecinează cu proprietăţile altor vedete de la Hollywood, precum Cameron Diaz, Penelope Cruz şi Javier Bardem, Ziggy Marley, Nicole Kidman şi Keith Urban, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

Săptămâna trecută, actriţa Mila Kunis a confirmat că este însărcinată, vorbind pentru prima dată despre copilul pe care îl va avea cu partenerul ei de viaţă, actorul Ashton Kutcher, în emisiunea vedetei de televiziune Ellen DeGeneres.

Bebeluşul va fi primul copil atât pentru Mila Kunis, în vârstă de 30 de ani, cât şi pentru Ashton Kutcher, în vârstă de 36 de ani, afirmă presa internaţională, care, citând surse apropiate cuplului, spune că bebeluşul va fi o fetiţă.

Mila Kunis şi Ashton Kutcher, colegi în distribuţia serialului "Anii '70/ That '70s Show", au confirmat logodna în luna februarie.

Cei doi au început o relaţie în 2012, aproape la un an după ce Ashton Kutcher s-a despărţit de actriţa Demi Moore, după şapte ani de căsnicie.
După un proces complicat, care a durat mai bine de un an, Ashton Kutcher a divorţat oficial de Demi Moore, în noiembrie 2013, notează Mediafax.


Foto: Hepta
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod