Ashton Kutcher a vizitat-o pe Demi Moore

Actorul în vârstă de 34 de ani şi-a văzut fosta soţie după ce aceasta a ieşit din clinica de dezintoxicare în care a fost internată.

Actorul în vârstă de 34 de ani şi-a văzut fosta soţie după ce aceasta a ieşit din clinica de dezintoxicare în care a fost internată.

Ashton Kutcher a vizitat-o pe Demi Moore după ce aceasta a ieşit din clinica de dezintoxicare din Utah în care s-a tratat pentru dependenţa de medicamente şi pentru anorexie.

Întâlnirea a avut loc mai mult de dragul celor trei copii, Rumer (23), Scout (20) şi Tallulah (18) pe care Demi îi are cu primul ei soţ, Bruce Willis. Ashton ţine foarte mult la ei şi s-a simţit obligat să o vadă pe Demi, relatează revista People, citată de site-ul femalefirst.co.uk.

“Nu vor fi din nou împreună. El ştie cât de importantă este ea pentru copiii săi”, a declarat o sursă pentru People..

Ashton Kutcher şi Demi Moore au fost căsătoriţi timp de şase ani şi s-au despărţit în noiembrie anul trecut. Actriţa în vârstă de 49 de ani s-a simţit rău pe 23 ianuarie, după ce a fumat o substanţă necunoscută în locuinţa ei din Los Angeles. Ea s-a internat într-un centru de dezintoxicare din statul Utah, iar săptămâna trecută a plecat în vacanţă în Caraibe, pentru a se recupera.

Potrivit ziarului El News, vedeta din “The Ghost” (“Stafia”) a fost văzută pe o plajă din Insulele Caicos pe care se poate ajunge doar cu şalupa.

“Se odihneşte, atât. Nu se grăbeşte să revină în los Angeles. E foarte retrasă şi vorbeşte doar cu un grup mic de persoane”, a declarat o sursă citată de publicaţia amintită.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Martie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod