Ashton Kutcher a înlocuit-o pe Demi Moore cu Mila Kunis

Actorul ar avea o relaţie cu actriţa de origine ucraineană, cei doi fiind văzuţi de mai multe ori împreună în ultima vreme.
Actorul ar avea o relaţie cu actriţa de origine ucraineană, cei doi fiind văzuţi de mai multe ori împreună în ultima vreme.

Cei doi şi-au petrecut ziua de duminică cumpărând obiecte de mobilier, după care cei doi ar fi luat cina la un restaurant din Los Angeles. Ulterior, cei doi s-ar fi întors la casa lui Ashton Kutcher din Hollywood Hills.

Starul serialului "Doi bărbaţi şi jumătate/ Two and a Half Men" - care s-a despărţit de Demi Moore în luna noiembrie 2011 - a afirmat că a avut câteva întâlniri agreabile cu Mila Kunis, alături de care a jucat în sitcomul "That '70s Show", informează site-ul femalefirst.co.uk, citat de agenția Mediafax.

Potrivit presei americane, Ashton Kutcher şi Mila Kunis au fost văzuţi împreună de mai multe ori şi şi-ar fi petrecut nopţile împreună în casele lor.

"Ashton o ţinea de mână pe Mila (...) Ea arăta foarte sexy; a fost cu siguranţă mai mult decât o cină între doi prieteni, a fost o întâlnire romantică", a spus o persoană aflată în restaurantul în care cei doi au luat cina.

Ashton a fost asociat recent şi cu cântăreaţa Rihanna, însă zvonurile privind o eventuală relaţie de dragoste între cele două staruri nu au fost confirmate, notează Mediafax.

Actriţa Demi Moore, în vârstă de 49 de ani, şi soţul său, actorul Ashton Kutcher, în vârstă de 33 de ani, au anunţat, în noiembrie 2011, că divorţează după un mariaj care a durat şase ani.
Motivul divorţului ar fi fost infidelitatea lui Ashton.

Milena "Mila" Kunis este o actriţă americană născută în Ucraina, care a debutat în televiziune cu un rol în serialul "That '70 Show". După ce a asigurat vocea personajului Meg Griffin din serialul de animaţie "Family Guy", Mila Kunis a apărut în câteva lungmetraje cu succes de casă - "Forgetting Sarah Marshall", "Max Payne" şi "The Book of Eli" -, însă rolul care pare că i-a adus consacrarea la Hollywood este cel din "Black Swan", pentru care a fost recompensată cu premiul Marcello Mastroianni la categoria "cel mai bun tânăr actor" la cea de-a 67-a ediţie a Festivalului de Film de la Veneţia, din 2010.

În 2011, Mila Kunis a putut fi văzută pe marile ecrane în comedia romantică "Prietenie cu folos/ Friends with Benefits", în care l-a avut ca partener pe cântăreţul Justin Timberlake. Ulterior, presa americană a scris că Mila Kunis ar avea o relaţie de dragoste cu Justin Timberlake, relatează Mediafax.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod