Artistele de la Amadeus canta azi cu Alessandro Safina

Artistele din trupa Amadeus vor canta in aceasta seara alaturi de celebrul tenor Alessandro Safina in cadrul concertului pe care renumitul artist italian il va sustine la Sala Palatului.

Andreea Runceanu, Patricia Cimpoiasu, Bianca Gavrilescu si Naomi Anelis le vor oferi miilor de spectatori de la Sala Palatului un recital live, alaturi de orchestra Alexander Symphony Orchestra, compusa din 74 de instrumentisti.

Pentru acest mare eveniment, artistele au ales o garderoba eleganta, compusa din rochii si salopete care sa le puna in valoare si mai mult frumusetea.

Astfel, inaintea concertului de la Sala Palatului, cele patru artiste au vizitat showroom-ul Cristallini din Bucuresti si au ales mai multe tinute vestimentare cu care vor impresiona publicul.
Alessandro Safina, la randul sau, a ales sa poarte un costum Consiglieri, realizat la comanda, pe masurile sale, in Romania.

"Este o onoare si, in acelasi timp, o provocare artistica foarte frumoasa sa cantam cu Alessandro Safina. Il admiram pe foarte mult. Ne-a cucerit cu piesa Luna, in urma cu 16 ani, iar, de atunci, i-am urmarit cariera si ii ascultam toate albumele", declara Andreea Runceanu.

Cu Alessandro Safina au mai cantat si superstaruri precum Elton John, Sarah Brightman, Carlos Santana sau Rod Stewart.

Alessandro Safina este unul din cei mai renumiti tenori din lume.
Originar din Siena, Italia, artistul a cucerit intreaga lume imbinand muzica clasica cu cea pop, creand un nou stil, dificil de incadrat, Opera-Rock, dupa cum el insusi il numeste.

Trupa Amadeus a sustinut, in ultimii 15 ani, concerte in peste 20 de tari de pe patru continente. Artistele au reprezentat Romania cu mandrie la mari evenimente internationale, precum Expo 2010, Shanghai, Festivalul International de Film de la Cannes, Deschiderea Bienalei de la Venetia, Campionatul de Formula 1 de la Viena.

Amadeus este trupa romaneasca cu cel mai mare succes la nivel international, fiind apreciata de jurnalistii americani de la Fashion Most Magazine drept "una din cele mai originale formatii din Europa".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod