Aretha Franklin a împlinit 70 de ani și va lansa un nou album

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
25 Martie 2012
Cântăreaţa americană a devenit duminică septagenară şi a anunţat cu ocazia unei petreceri organizate la Helmsley Park Lane Hotel din New York, sâmbătă seară, că va lansa un nou album, ce va fi produs de Clive Davis.

Cântăreaţa americană a devenit duminică septuagenară şi a anunţat cu ocazia unei petreceri organizate la Helmsley Park Lane Hotel din New York, sâmbătă seară, că va lansa un nou album, ce va fi produs de Clive Davis.

"Am semnat din nou (un contract, n.r.) cu Clive Davis. Aşadar, voi înregistra din nou cu Clive. Vom sta de vorbă şi vom decide ce fel de cântece vom înregistra ", a spus artista americană, potrivit site-ul contactmusic.com, citat de agenția Mediafax.
De altfel, Clive Davis, considerat un mogul al industriei muzicale americane, care a relansat cariera cântăreţei americane în anii 1980, a fost prezent la petrecerea de la Helmsley Park Lane Hotel, unde au mai putut fi văzute şi alte vedete, precum pianistul de jazz Kris Bowers, prezentatoarea de televiziune Diane Sawyer, reverendul Al Sharpton şi Willie Wilkerson, un bun prieten al cântăreţei, cu care aceasta a fost logodită pentru scurt timp la începutul acestui an, notează Mediafax.

Aretha Franklin a tăiat tortul aniversar de trei etaje şi acoperit cu cremă de lămâie, în timp ce invitaţii la petrecere au cântat în onoarea artistei americane o versiune a piesei "Happy Birthday" lansată de Stevie Wonder.

Vorbind despre planurile ei, Aretha a spus că aşteaptă cu nerăbdare concertele pe care urmează să le susţină în curând în California şi s-a referit cu această ocazie la proiectul cinematografic despre viaţa şi cariera ei, aflat în pregătire la Hollywood.

"Acel proiect se află într-o situaţie încurcată.
Acolo se petrec multe lucruri"
, a spus artista.
Aretha Franklin le-a mărturisit invitaților că îşi va petrece ziua de naştere relaxându-se, citind ziare, stând într-un fotoliu confortabil şi privind toată ziua la televizor.
Ea a făcut, totodată, o glumă pe seama vârstei sale: "În trecut, mă întrebam: «Oare cum e să ai 50 de ani?». Ei bine, acum pot să vă spun că te simţi ca la 40 de ani".

Cântăreaţa americană a spus că va începe înregistrările pentru noul ei album alături de Clive Davis, luna viitoare, după ce acesta îşi va sărbători la rândul său ziua de naştere.
Cel mai recent album al său, intitulat "Aretha: A Woman Falling Out of Love", a fost lansat pe piaţă pe 3 mai 2011.

Artista americană, celebră pentru mai multe hituri din anii 1960, precum "(You Make Me Feel Like) A Natural Woman", "Chain of Fools" şi "Respect", a continuat să concerteze, să înregistreze şi să plece în turnee, fără întrerupere, timp de peste patru decenii.

Aretha Franklin a câştigat 20 de premii Grammy, dintre care opt au fost consecutive, între anii 1968 şi 1975, perioadă în care trofeul pentru cea mai bună solistă R&B a fost numit în glumă de ziarişti "premiul Aretha", relatează Mediafax.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod