Arenele de Joaca, la a cincea editie

de Georgiana Dorobanțu, 2 Iunie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Arenele de Joaca, la a cincea editie
Cel mai mare eveniment sportiv pentru copii, Arenele de Joaca, va reuni in parcul Herastrau, pentru a cincea oara, copii si parinti din Bucuresti.

Evenimentul se desfasoara pe 5 iunie, la intrarea Charles de Gaulle a parcului, intre orele 10:00 si 18:00. Proiectul este realizat de Asociatia Sport pentru Viata, infiintata de campioana olimpica Gabriela Szabo in 2006.


Evenimentul include, ca si la celelalte editii, numeroase activitati sportive pentru parinti si copii: baschet, volei, badminton, fotbal, mini-golf, popice, tenis de masa, gimnastica, competitii de atletism.
De asemenea, vor fi organizate si ateliere de TSA (tehnica speologiei alpine) si de escalada pe panou.

La eveniment participa in mod activ campioni olimpici si mondiali, care ii vor invata pe copii sa faca sport.

Vor fi prezente Gabriela Szabo (campioana mondiala la atletism), Monica Rosu (campioana mondiala la gimnastica), Diana Oprea (campioana mondiala la fitness), Otilia Badescu (campiona europeana la tenis de masa) si multi altii.


"Timpul a trecut si iata ca am ajuns si la editia a cincea.
Cea mai mare bucurie este sa vedem cum an de an vin tot mai multi copii, dornici sa faca miscare in aer liber
", a declarat Gabriela Szabo, initiatoarea campaniei. "Speram sa oferim si anul acesta atat celor mici, cat si parintilor, experiente memorabile", a incheiat campioana.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod