Are doar 10 ani si i-a cucerit pe artistii prezenti la MMA!

Alex Velea: ''A fost cel mai tare interviu pe care l-am dat in viata mea!'' . Artistul a fost impresionat de micuta prezentatoarea de la Nova Tv, Bianca Draghiciu care realizeaza singura emisiune de lifestyle si fashion pentru copii din Romania.

Antonia a ramas uimita de Bianca, frumusetea ei aducandu-i aminte de fiica sa si intristandu-se putin pe covorul rosu in timp ce dadea interviul, gandul sau fiind la Maya. Bianca este si un mini top model de success, defiland deja la doar 10 ani in cele mai importante festivaluri de moda romanesti si internationale. Ajutata de producatoarea emisiunii, Adela Diaconu, Bianca a reusit prin intrebarile puse, sa ii puna in dificultate pe artisti, dar si sa ii uimeasca cu spontanietatea si farmecul sau.

Smiley s-a transformat in reporter!

Artistul socat de faptul ca printre atatia reporteri mari, o fetita ii adresa intrebari mult mai pertinente si documentate, cantaretul i-a pus intrebari incercand sa afle cat mai multe despre ea.

Andra a fost cucerita de micuta reporterita, declarand ca la asa surpriza frumoasa nu s-ar fi asteptat la Media Music Awards. Bianca Draghiciu a fost impresionata de tinuta Corinei, iar artista i-a promis ca nu va lipsi de la urmatoarea prezentare de moda in care va defila. Lora, Andreea Balan si Elena Gheorghe au devenit fanele sibiencei si s-au interesat unde ii pot urmari emisiunea. Delia , marea castigatoare a celui mai grandios eveniment muzical din Romania i-a prezis ca va ajunge o mare vedeta, avand toate calitatile necesare.

''Fashion Kids by Bianca Draghiciu'', lansată de Nova TV, este o emisiune produsă de Adela Diaconu , unul dintre cei mai valoroşi producători de emisiuni fashion/lifestyle din România.
Despre 'Fashion Kids'', care se difuzeaza în fiecare weekend la Nova, Adela spune că îşi doreste să le dea copiilor sentimentul că aici este televiziunea lor . ''Locul în care cei mici isi pot manifesta talentul, creativita­tea, iar parintii vor primi toate noutatile si informatiile utile pe teme sportive, medicale, lifestyle, timp liber, beauty, fashion de la cei mai buni specialisti pe domeniul lor de activitate. Ca totul sa fie cat mai real, ne-am gandit ca emisiunea sa fie realizata, de una dintre cele mai apreciate si frumoase fetite manechin din Romania - Bianca Draghiciu in varsta de 10 ani”, spune Adela Diaconu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod