Anul acesta, Moş Crăciun îşi mută atelierul în Băneasa Shopping City

18 Noiembrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Anul acesta, Moş Crăciun îşi mută atelierul în Băneasa Shopping City
Moş Crăciun şi ajutoarele sale se mută în Băneasa Shopping City în fiecare weekend până pe 26 decembrie şi îi invită pe vizitatori să se lase învăluiţi în atmosfera caldă a sărbătorilor, printr-o serie de activităţi cu specific festiv.

Pe scena special amenajată în zona fântânii din Băneasa Shopping City s-a oprit sania cu reni a lui Moş Crăciun, alături de un om de zăpadă de peste 3 metri înălţime înconjurat de pinguini dansatori. Brazii ornaţi, steluţele de gheaţă şi cadourile transformă astfel în tărâm de basm fântâna de la parter, într-o perioadă în care veselia şi atmosfera de sărbătoare sunt cuvintele cheie în Băneasa Shopping City.

Pentru a se bucura din plin de spiritul festiv, Polul Cadourilor Băneasa Shopping City cuprinde şi Polul Poveştilor.
Aici copiii se vor întâlni cu personajele mult îndrăgite din poveştile preferate: Alba ca Zăpada, cu ajutoarele sale Kai şi Gerda, Grinch, Canele şi Max, Scrooge, spiriduşii şi renii moşului, dintre care cel mai cunoscut este simpaticul Rudolf. Personajele de poveste îi vor invita pe copii într-o călătorie imaginară prin întreaga lume pentru a cunoaşte obiceiurile de iarnă ale altor ţări din Europa şi nu numai. Mai mult, în fiecare weekend între orele 13:00 şi 20:00, spiriduşii moşului îi vor învăţa pe micuţi cum să decoreze turtă dulce, să creeze şi să picteze singuri globuri şi decoraţiuni de Crăciun, pe care le vor lua apoi ca amintire.
În weekendul 4-5 decembrie, cei mici vor afla informaţii preţioase despre cum să-şi decoreze ghetuţele pentru a atrage cât mai multe daruri din partea lui Moş Nicolae. Surprizele, poveştile şi cadourile vor culmina în weekendul 17-18 decembrie, atunci când copiii se vor întâlni chiar cu Moş Crăciun în persoană.

Pentru a oferi întregii familii şi mai multe motive de a se bucura de sărbătorile de iarnă, Băneasa Shopping City deschide pentru vizitatorii săi Băneasa Fun Park. În timp ce copiii se pot bucura de trenuleţele pe şină, maşinuţe şi de carusel, părinţii se vor lăsa învăluiţi de atmosfera unui autentic târg tradiţional de Crăciun.
Mai multe căsuţe din lemn vor ocupa piaţeta din faţa intrării principale şi îi vor îmbia pe vizitatori cu turtă dulce şi băuturi calde.

Iar dacă de Revelion părinţii au petrecut în voie, pe 2 ianuarie este timpul celor mici să se bucure de cea mai veselă petrecere de Anul Nou. Dansatori profesionişti vor fi acolo pentru a-i învăţa cele mai frumoase dansuri şi personaje de poveste vor întreţine voia bună în cadrul unui eveniment creat special pentru micuţii din viaţa noastră.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod