Antonio Banderas: "Soţia mea îmi cumpără toate hainele"

Actorul a dezvăluit într-un interviu recent că soţia sa, Melanie Griffith, cu care este căsătorit de 17 ani, îi cumpără toate hainele pe care le poartă în viaţa de zi cu zi.
Banderas, în vârstă de 53 de ani, spune că nu-i place deloc să meargă la cumpărături şi că se bazează pe soţia sa pentru a-şi menţine garderoba în pas cu moda, informează site-ul contactmusic.com, citat de agenția Mediafax.

"Melanie îmi cumpără aproape tot ce îmi trebuie. Are gusturi bune şi mă cunoaşte foarte bine. Eu cumpăr doar articole individuale, cămăşi şi pantaloni", a spus actorul spaniol.

Banderas, care este căsătorit cu Melanie Griffith de 17 ani, spune că, de-a lungul anilor, a trăit destul de multe momente "dezastruoase" din punctul de vedere al modei.

Astfel, starul spaniol spune că prima sa apariţie la gala premiilor Oscar nu a fost un moment prea reuşit, întrucât în acea seară a purtat pantofi noi, care i-au rănit picioarele.

"Urma să înmânez un premiu alături de Sharon Stone şi purtam smoching.
Însă am făcut greşeala să port pantofi complet noi.
Mi-am cumpărat o mărime nepotrivită şi erau prea mici. Mi s-a spus să îi dau jos, dar eu i-am ţinut în picioare. Am urcat pe scenă şi am înmânat acel premiu, dar în acele momente mă gândeam doar la picioarele mele. Mă dureau foarte tare!"
, a declarat Antonio Banderas pentru revista S Moda.

Actorul consideră că a purtat cele mai neinspirate articole vestimentare în anii '80 şi că adeseori se crispează când vede fotografii cu el însuşi din acea epocă.

"Acum mi-e ruşine când văd fotografii cu mine din anii '80 în care purtam pantofi roşii, pantaloni albi şi o cămaşă transparentă.
Pe atunci credeam că era o ţinută minunată!"
, spune Antonio Banderas.

Antonio Banderas s-a căsătorit pe 27 iulie 1987 cu prima lui soţie, Ana Leza, de care s-a despărţit în mai 1995, după ce a început o relaţie cu actriţa Melanie Griffith.
Banderas şi Leza au divorţat în aprilie 1996 şi, o lună mai târziu, pe 14 mai 1996, starul spaniol s-a căsătorit cu Melanie Griffith, în cadrul unei ceremonii private, la Londra. Antonio şi Melanie au împreună o fiică, Stella, în vârstă de 16 ani, notează Mediafax.

Melanie Griffith, în vârstă de 56 de ani, mai are o fiică, Dakota Johnson, în vârstă de 23 de ani, provenită din mariajul ei cu actorul Don Johnson.


Foto: AFP/Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod