Antonia şi Alex Velea au devenit părinţi! Cântăreaţa a născut un băieţel

de Daniel Dumitrescu, 27 Decembrie 2014

Antonia (25 de ani) şi Alex Velea (30 de ani) sunt în culmea fericirii. Sâmbătă, cântăreaţa a adus pe lume un băieţel, la o clinică privată din Capitală.
Potrivit România TV, Antonia a fost supusă sâmbătă unei operaţii de cezariană, iar copilul şi mama sunt perfect sănătoşi.

Vedeta urma să nască la începutul lunii ianuarie, însă, după un un control de rutină, medicii au stabilit că intervenţia nu mai poate fi amânată.

"Este o zi minunată pentru Alex şi pentru mine! Băieţelul nostru s-a născut şi suntem foarte fericiţi ca a apărut în viaţa noastră! Vă mulţumesc tuturor pentru gândurile bune!", a transmis, sâmbătă după-amiază, Antonia.


La rândul său, Alex a scris pe Facebook că este fericit: "Aşa cum a spus şi Antonia, este o zi minunată! Azi, 27 decembrie 2014, s-a născut băieţelul nostru! Suntem extraordinar de bucuroşi!".

Antonia a devenit prima dată mamă la vârsta de 21 de ani, când a născut-o pe Maya, actualmente în vârstă de cinci ani. Fetiţa a devenit obiectul disputei pe care solista o are cu fostul soţ, Vincenzo, amândoi cerând în instanţă custodia micuţei, pe lângă divorţ.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • pollet_a pe 28 Dec 2014, 18:47
    Vasilica....???

    S-a nascut VASILICA..........? Sa fie sanatos. sa le traiasca.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod