Antonia s-a despărţit de soţul ei

Ruptura s-ar fi produs de mai mult timp, susțin surse din anturajul cuplului, dar nu a fost făcută publică de dragul fetiţei lor, în vârstă de doi ani.

Potrivit RTV, se pare că problemele celor doi ar fi plecat de la faptul că soțul Antoniei, Vicenzo, i-ar fi reproşat că stă acasă prea puţin cu fetiţa lor, iar cântăreața i-a spus că are nevoie de o pauză.

Antonia Iacobescu și Vincenzo Castellano s-au căsătorit anul trecut și au împreună o fetiță de 2 ani. Deși păreau fericiți, ei au decis să se despartă, însă nu se știe clar dacă vor ajunge la divorț.

Vincenzo a declarat pentru WOWbiz.ro că în acest moment este despărțit de soția sa, dar e optimist și a precizat că nu încă nu se pune problema divorțului.

"Da, este adevărat că ne-am despărțit, nu știu dacă vom divorța. Nici nu se pune problema să mă fi înșelat cu alt bărbat. Dacă vreodată s-ar fi întâmplat asta, aș fi fost primul care dădea presei această informație", a spus soțul Antoniei.



Ulterior, Vincenzo a revenit asupra declarației: "Nu vreau să declar nimic, Antonia este șefa în relația noastră, luați de bun doar ceea ce spune ea."

"Nu vreau să comentez nimic, sunt în Danemarca împreună cu soțul meu", a spus, la rândul ei, Antonia.

Pe de altă parte, tatăl Antoniei a fost surprins când a aflat. "Nu știu nimic despre asta, chiar îmi pare rău, ieri am vorbit cu ea, dar nu mi-a spus nimic, doar că este în Danemarca", a  spus Mihail Iacobescu pentru WOWbiz.ro.

 

Foto: Mediafax- WOWbiz

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 Noiembrie 2012
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • simika pe 28 Nov 2012, 12:02
    oare?

    daca ati vazut bine, Antonia nu prea apare in poze cu fetita ei, nici la TV, nici pe facebook, niciunde. Are poze prin parc la distractii singura, tot fara fetita sau sot. Asta ma face sa cred, ca, intr-adevar, nu prea isi petrece timpul alaturi de fetita ei. Nu stiu cu adevarat ce se intampla in familia lor, dar sa stiti ca de mult am observat acest lucru. Sa dau vina pe tineretea si frumusetea ei?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod