Antonia rupe tăcerea! Adevărul despre despărțirea de Vincenzo: "Toată lumea spune că l-am înşelat, dar..."

Cântăreața se simte ameninţată de familia fostului soţ. Ea acuză familia Castellano pentru că a decis să o ţină în Italia pe fetița ei, Maya.
"În momentul de faţă, mă simt ameninţată. Ştiu că este un cuvânt dramatic, dar îmi este frică pentru că oamenii spun în permanenţă că ei sunt o familia puternică. Mai ales pentru că au îndrăznit să ia această decizie singuri, aceea de a o ţine ei pe fiica mea. Am apelat la lege pentru că singură nu am putut să o fac. Am o teamă din mai multe puncte de vedere. Mai mult decât ameninţată, mă simt rănită cu tot ceea ce se întâmplă", a spus Antonia în emisiunea Teo Show de la Kanal D

Ea a precizat că mariajul cu Vincenzo Castellano nu s-a încheiat din cauza relaţiei ei cu Alex Velea, ci din cauza certurilor cu Vincenzo după nașterea fetiței.

"Toată lumea spune că Antonia l-a lăsat pe Vincenzo pentru un alt bărbat, iar asta nu e adevărat.
Aş fi fraieră să îmi las familia pentru un alt bărbat. Problemele între mine şi Vincenzo au apărut după venirea pe lume a copilului. El avea anumite păreri vizazi de creşterea unui copil, eu le aveam pe ale mele şi am simţit că stăm mereu în certuri. Nu am vrut să am stilul acesta de viaţă, plin de tensiune şi am luat decizia de a ne despărţi. Amândoi am suferit în treaba asta, cum se întâmplă în fiecare relaţie. Vincenzo este un om sensibil, nu ştiu cum s-a ajuns aici"
, a mai spus Antonia la "Teo Show".
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Iunie 2014
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ..iiiza pe 25 Iul 2014, 15:31
    o rapandula proasta!

    s-a ajuns aici pt ca esti rapandula tiganului urangutan tatuat!

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod