Antonia nu are voie să divorţeze

Adeptă a religiei mormone, cântăreața nu are voie să se despartă de soțul ei, Vincenzo Castellano, iar dacă va divorța, separarea de tatăl copilului ei va fi recunoscută doar în fața legii.

"Mormonii sunt împotriva divorțului. Mai mult, în ochii lor, Antonia va rămâne nu numai în viața asta, ci și în viața de după - adică în Împărăția Celestial㠀- alături de Castellano. Mormonii dezaprobă total divorțul, mai ales din cauza copilului (n.r. - cei doi au o fetiță împreună, pe nume Maya), pentru că ei zic că familiile trebuie să conțină obligatoriu doi părinți și unul sau mai mulți copii", au declarat reprezentanți ai Bisericii Mormone pentru site-ul stl.ro, citat de Libertatea.

"Încă un motiv pentru care Dumnezeu o va pedepsi pe Antonia este că, divorțând, ea amputează una dintre poruncile lui Dumnezeu, aceea că familiile mormone trebuie să aibă cât mai mulți copii.

În genere, femeile divorțate sunt marginalizate de biserică și nu mai pot lua parte la orânduielile din templu", au explicat sursele citate.

Cântăreaţa Antonia Iacobescu și Vincenzo Castellano s-au căsătorit anul trecut și au împreună o fetiță în vârstă de doi ani, Maya.

Potrivit informaţiilor difuzate în presă marţi, se pare că Antonia și Vincenzo au luat decizia de a se despărţi. Cei doi au evitat însă să dea declaraţii concludente despre acest subiect şi despre un posibil divorţ.


Foto: Mediafax

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • liv pe 28 Nov 2012, 19:34
    măi sa fie...

    ...câtă ipocrizie!!! Adică au trăit împreună fără să fie căsătoriţi (copilul are 2 ani ) şi abia acum „amputează” poruncile lui Dumnezeu?! ...hai să fim serioşi şi dacă ne referim la legile lui Dumnezeu ori le respectăm în totalitate conform Bibliei ori trăim „liniştiţi” în continuare în Sodoma... Vreţi să fiţi aprobaţi de Dumnezeu? Atunci studiaţi şi respectaţi Biblia şi uitaţi de legile si tradiţiile oamenilor care îndobitocesc!!!

    6
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod