Antonia, la un pas de a pierde procesele cu Vincenzo

Cântăreața riscă să piardă cele două procese în care este implicată cu fostul său soț, Vincenzo Castellano, unul în care reclamă răpirea copilului și celălalt pentru custodie și divorț. Primul se judecă în Italia, al doilea în România.

Avocatul familiei Castellano, Cătălin Dancu, a declarat pentru ziarulring.ro că, din punctul său de vedere, artista va pierde ambele procese.

Îmi e milă de ea pentru cât de prost poate fi consiliată, avocaţii îşi bat joc de eaCătălin Dancu
"A deschis un proces în Italia, nu în România, se vor ocupa avocaţii de acolo. Numai că doamna Antonia va pierde procesul de pe scaun, întrucât ea a recunoscut în faţa unei instanţe româneşti, întrebată în mod expres de judecătoare dacă ea consideră că i-a fost răpit copilul, că nu s-a întâmplat acest lucru.
Drept care, eu o să iau încheierea tradusă, legalizată, le-o dau judecătorilor din Italia şi le spun: Doamna Antonia a declarat în faţa unui judecător român că fetiţa nu i-a fost răpită. Şi atunci, unde a minţit? În faţa judecătorilor români sau în faţa judecătorilor italieni?"
, a explicat Dancu.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
4 Noiembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod