Antonia îşi obligă fostul soţ să o întreţină până când se mărită cu Alex Velea

Supărată că Vincenzo Castellano nu se grăbeşte să răspundă la cererile ei pentru programarea divorţului la notar, vedeta a decis să schimbe tactica.
Antonia şi-a mandatat avocatul să declanşeze procedura prin care să solicite instanţei din Italia, conform legii, obligaţia ca Vincenzo s-o întreţină până când ea se va recăsători.

Mai mult, cântăreaţa s-a răzgândit şi nu mai are de gând să se mărite prea curând cu tatăl băieţelului său, Alex Velea, astfel că italianul va plăti scump pentru tergiversarea divorţului, scrie Libertatea. 

“Vom fi şi noi fără milă. Antonia e deja foarte supărată, are senzaţia că-şi bat joc de ea.
Le-am trimis din nou o solicitare să stabilească data divorţului, după ce le-am dat tot programul Antoniei, dar nimic, astfel că vom scoate aşii din mânecă. Vom cere ca el s-o întreţină până se recăsătoreşte, iar ea nu are de gând să se mărite din nou. Va fi obligat, conform legii, să-i asigure standardul la care a trăit până atunci"
, a declarat pentru Libertatea avocatul Antoniei, Ioan Todan.

"Am mai avut un caz asemănător, pe care l-am câştigat. Clienta mea a primit de la fostul soţ până şi bani pentru genţile pe care le dorea”, a mai spus reprezentantul Antoniei.

La rândul ei, avocata lui Vincenzo, Anca Andrei, a spus că data divorţului nu a fost stabilită nici acum.
“Vor aranja când ajunge în România”, a declarat ea pentru ziarul citat.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod