Antonia a semnat cu postul Kanal D

Ea va face parte din juriul unei emisiuni pentru copii, alături de Gabriel Cotabiță și Wilmark.

Concursul muzical "KIDSing" va fi difuzat din toamnă, de Kanal D. și își propune să aducă laolaltă talentul pur, emoţiile uriaşe, dar şi multă muncă, pentru că succesul înseamnă nu numai har, ci şi cultivarea acestuia. "KIDSing" este unicul concurs unde copiii nu sunt singuri pe scenă, pentru că alături de ei vor sta familia şi prietenii, se arată într-un comunicat emis de postul de televiziune.

"Este o mare provocare! E greu să fii pe scenă, este greu să emoţionezi un public atât de numeros, dar este mai greu să trăieşti emoţiile fiecărui copil care cânta în faţă ta. Sunt mama şi ştiu că fiecare copil este special prin el însuşi! Cum pot să aleg doar unul?", a declarat Antonia.

La rândul lui, Gabriel Cotabiţă a spus: "39 de ani de carieră... Nu se ajunge uşor aici! Sunt în acest juriu că să îi învăţ pe copii să ajungă departe".

"Să cânţi bine este foarte important, dar a fi artist complet înseamnă să ai şi atitudinea potrivită în fiecare piesă pe care o interpretezi! Abia aştept să îi cunosc pe viitorii artişti ai României!"
, a explicat Wilmark.

Atât în Audiţii, cât şi în Gale, cei trei membri ai Juriului vor împărtăşi concurenţilor din experienţa lor şi îi vor cunoaşte pe micii cântăreţi nu numai sub lumina reflectoarelor, ci şi în culise, alături de cei care au venit să-i susţină, fie că e vorba de părinţi, fraţi sau prietenii acestora.


Prezentatorii show-ului vor fi cunoscutul actor Dan Bordeianu şi Theo Rose, posesoarea unei voci-fenomen şi o stea în devenire în peisajul artistic românesc.



Dan Bordeianu a debutat ca artist la Teatrul pentru copii, e familist convins şi dornic să trăiască bucuria de a fi părinte. Este empatic la trăirile micilor concurenţi şi conştient de efortul lor extraordinar pentru a deveni artişti în adevăratul sens al cuvântului. "Cel mai greu va fi să am în faţă mea copii emoţionaţi! Aş vrea să văd numai copii care plâng de bucurie! Iubesc copiii şi abia aştept să fiu tată! Voi învaţă de la fiecare părinte cum e să ai un copil talentat! Pentru mine este cea mai frumoasă experienţă profesională de până acum!", a spus actorul.

Theo Rose este fostul copil talentat, care a uimit cu vocea incredibilă şi care acum îşi construieşte, pas cu pas, carieră muzicală.

Ea înţelege ce înseamnă să fii copil, ce înseamnă să vrei cu toată fiinţă să cânţi, să iubeşti scenă şi publicul: "Nu cu multă vreme în urmă stăteam şi eu la rând pentru audiţii, făceam vocalize în săli de aşteptare şi tremuram aşteptând un telefon de la organizatorii de concursuri! Voi fi alături de concurenţi, vom cânta împreună, îi voi ţine în braţe şi le voi şterge lacrimile dacă va fi nevoie! Ador copiii talentaţi!".

"KIDSing" este un format internaţional pentru toată familia, cel mai spectaculos concurs de muzică pentru copii cu vârstele între 5 şi 14 ani. Familia şi prietenii concurenţilor au un rol foarte important în cadrul show-ului, aceştia îşi pot demonstra şi ei, alături de cei pe care îi susţin, veleităţile artistice, pe scenă, în faţă întregii ţări, anunță Kanal D.
Audiţiile a peste 1 000 de copii din țară vor avea loc în mai multe oraşe (Bucureşti, Craiova, Piatră Neamţ, Iaşi, Constanţa) pe parcursul lunii mai.
30 dintre cei mai talentaţi copii vor participa în Gale, unde publicul va decide câştigătorul. Concurenţii vor beneficia de pregătire şi consiliere cu o echipa numeroasă de specialişti în styling, coregrafi, regizori.
Fiecare dintre finaliştii celor cinci Gale va avea parte de propriul sau videoclip, înregistrat alături de un artist consacrat. Un singur copil va câştigă însă tiltul de Artistul "KIDSing" al Anului şi marele premiu de 20.000 de Euro, Surprizele pentru marele câştigător vor continua cu lansarea lui pe piaţa muzicală, prin intermediul unei campanii de promovare similare cu cea a artiştilor consacraţi.

"KIDSing" va beneficia de experienţă celui mai apreciat regizor de videoclipuri din România - Iulian Moga. Show-ul va fi filmat cu 10 camere HD într-un decor modern construit la Kentauros, unul dintre cele mai profesionale studiouri din România, ce pune la dispoziţie o suprafaţă impresionantă (1.100 metri pătrați, 13 metri înălţime), informează postul citat.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod