Antonia a câștigat locul 1 în topul celor mai sexy 100 de femei din lume realizat de revista FHM

Antonia, pe numele său complet Antonia Iacobescu, cântăreață și fotomodel de origine română. Antonia a fost desemnată de către cititorii revistei FHM ca fiind cea mai sexy femeie din lume, situându-se în top înaintea unor vedete precum Rihanna, Inna, Catrinel Menghia sau Mădalina Ghenea.
Cântăreața a primit odată cu titlul de cea mai sexy femeie din lume și o sticlă BELAIRE ROSÉ Magnum. Evenimentul a avut loc vineri seara, 20 iunie, în clubul BOA din București.

BELAIRE este un vin spumant rose din Provence-Alpes-Côte d’Azur, o zonă din sudul Franței care îți taie respirația și a cărei faimă se datorează pictorilor impresioniști francezi din secolul 19 Monet, Cézanne, Manet și Renoir.  

BELAIRE este făurit dintr-un amestec de struguri Grenache, Cinsault și Syrah, aleși pentru caracterul lor proaspăt și energic.
Aceștia sunt strugurii preferați pentru cele mai bune rosé-uri din Provence și fiecare din cele trei soiuri are un adaos special la calitatea amestecului, în cinstea unei tradiții de 2.500 de ani a vinului în Provence-Alpes-Côte d’Azur.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod