Anticonceptionalele produc gingivita

6 Aprilie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Anticonceptionalele produc gingivita
Anticonceptionalele sensibilizeaza gingia? Ei bine, da! Odata neglijate, problemele gingiei sunt agravate si din cauza acestor pastile atat de folosite de femeile din intreaga lume.

Alaturi de antidepresive si unele medicamente pentru boli cardiace, anticonceptionalele pot duce la gingivita. Prin modificari circulatorii ale tesutului de sustinere a dintilor. Respectiv la parodontiul marginal” spune dr. Lucian Fatu - medic stomatolog Velvet Dental. Ce este de facut pentru a preveni aceste neplaceri? “ Se impune o monitorizare permanenta a gingiei. Si prezentarea la un medic specialist inca de la primele simptome” adauga acesta.

O dantura perfecta. Specialistii Velvet Dental te informeaza pe www.velvetdental.ro
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • irina pe 1 Oct 2013, 20:30
    anticonceptionalele

    buna fetelor, mie medicul ginecolog mia prescris anticonceptionale pentru tratament si in a 5 zi de pastile a inceput a mi se umfla miinile si picioarele. dupa ce m-am oprit de luat pastile am a vut o reactie severa am chemat ambulanta, si iar miau zis sa iau de altfel am luat si iar in a 5 zi aceiasi reactie miinile si picioarele se umflau si aveam niste dureri in burta de nedescris , nu le voi mai lua niciodata

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod