Anne Hathaway s-a măritat cu Adam Shulman - FOTO

Anne Hathaway s-a căsătorit cu Adam Shulman în acest weekend, la aproximativ un an de la logodna lor, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

Mireasa a purtat o rochie creată de designerul italian Valentino, în timp ce Adam Shulman a fost îmbrăcat cu un costum elegant negru, la care a asortat un papion.

De pregătirile pentru nuntă s-a ocupat Yifat Oren, cea care a ajutat-o şi pe Natalie Portman să îşi organizeze ceremonia de căsătorie cu Benjamin Millipied. Portman şi Millepied s-au căsătorit în luna august, tot în California.

Potrivit site-ului people.com, actriţa Anne Hathaway, în vârstă de 29 de ani, a spus "Da" în cadrul unei ceremonii private la care au participat 100 de invitaţi.

Repetiţiile pentru ceremonia de căsătorie dintre Anne Hathaway şi Adam Shulman s-ar fi petrecut vineri seara. Nunta celor doi a fost una tradiţională evreiască.

Deşi actriţa a încercat să păstreze secretul în ceea ce priveşte căsătoria cu Adam Shulman, celebrul designer italian Valentino Garavani a dezvăluit săptămâna trecută faptul că el este acela care a creat rochia de mireasă pentru Hathaway.

Totuşi, Anne Hathaway a declarat recent că nu se va căsători înainte de 2013, pentru că este prea ocupată în acest an cu promovarea filmelor "Cavalerul negru: Legenda renaşte/ The Dark Knight Rises" şi "Les Miserables".

Actriţa şi iubitul ei, Adam Shulman, sunt împreună din 2008 şi s-au logodit în noiembrie 2011, notează agenția Mediafax.

Foto: AFP / Mediafax/ Hepta

1 din 6

30 Septembrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod