Anna Lesko tine Sarbatorile in rit vechi si canta opera

de Story, 5 Ianuarie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Anna Lesko tine Sarbatorile in rit vechi si canta opera

Anna sarbatoreste Craciunul si Revelionul in rit vechi, pe 7, respectiv pe 14 ianuarie. S-a despartit de Codin in urma cu trei luni, asa ca se va distra alaturi de multi prieteni si familia care va veni in vizita in Romania, spune ea in interviul acordat celui mai recent numar al revistei Story.

Din copilarie a ramas cu fascinatia pentru Craciun. „Tin minte ca era foarte frig, multa zapada, haine groase, miros imbatator de prajituri si brad si emotia asteptarii Mosului, care la noi, in Moldova, are un ajutor pe cinste, Alba-ca-Zapada.
Eu eram mereu imbracata in Alba-ca-Zapada, pentru a fi aleasa ajutoarea lui. Apoi, nu pot sa uit ca imi placea sa-l ajut pe tata, un maestru in pregatirile culinare de Craciun“, povesteste cu nostalgie Anna.

O dorinta mai veche a Annei este sa cante opera. Acest lucru se va intampla cat de curand pe scena, colaborarea cu baietii de la Distinto fiind un proiect la care tine foarte mult. „Nu este important sa atingi note inalte. Exista soprane lirice, lejere, de coloratura, mezzosoprane...
Eu sunt o mezzosoprana sau cel putin asa m-a descris profesorul meu de canto“, spune Anna.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod