Anna Lesko i-a tăiat moțul fiului ei: Ce a ales Adam de pe tavă

Cântăreaţa a respectat obiceiul conform cărora copilul trebuie să aleagă de pe tavă obiecte despre care se spune că i-ar prezice profesia.
Vedeta a povestit în emisiunea la "WOWbiz", de la Kanal D, că fiul ei a ales patru obiecte mai puțin obișnuite. Adam a ales mai întâi o cruce, după care a pus mâna pe microfon: "Am zis: un preot care va cânta". Numai că băiețelul a pus apoi mâna pe bani, iar în final a apucat un făcăleț.

Anna Lesko crede că, ce mai probabil, fiul ei îi va călca pe urme și va deveni artist și speră că Adam va face față tuturor provocărilor pe care această meserie le presupune: "Meseria de artist e foarte grea, am momente când sunt foarte obosită, dar sunt foarte multe avantaje".


Ea a declarat că se simte foarte fericită și consideră că este o persoană foarte norocoasă tocmai datorită faptului că este artistă.

Întrebată ce sfaturi i-ar da fiului ei dacă acesta ar vrea să devină artist, Anna Lesko a răspuns: "Să-și respecte meseria, să-și respecte publicul și să dăruiască foarte mult, pentru că nu există jumătăți de măsură în această meserie".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod