Anna Lesko a născut un băiețel

Cântăreaţa a devenit mămică pentru prima oară. Deşi îşi dorea să nască la Chişinău, Anna Lesko a rămas la Bucureşti și a fost internată la Maternitatea Polizu.

Băieţul vedetei, care a venit pe lume în cursul serii de sâmbătă, a avut 3,2 kilograme la naştere, potrivit unor surse din cadrul spitalului, citate de postul Antena Stars. Artista a fost asistată la naștere de medicul Gabriel Lemnete.

Tatăl băieţelului este DJ Vinny, un muzician cu care artista are o relaţie de câţiva ani. Cei doi s-au cunoscut în vara anului 2010, iar la început au colaborat pe plan profesional.

Anna a ales să țină secret până în luna a şaptea faptul că era gravidă, iar hainele largi de scenă au ajutat-o să-şi ascundă burtica.

Despre sarcina sa s-a aflat foarte târziu, abia când ea a dorit să anunțe acest lucru. În ciuda stadiului avansat al sarcinii, Anna nu a renunţat la concerte, dar a evitat cluburile, din cauza fumului de ţigară şi a zgomotului şi a cântat doar la petreceri private, notează ziarul Libertatea.

"Îmi doream un copil. Sarcina mea este foarte uşoară. Dacă o să meargă aşa de bine, o să mai fac imediat încă unul. Sunt în luna a şaptea. Pe scenă a fost cel mai greu. Dar băiatul meu este extrem de cuminte", declara cântăreaţa când a anunțat că este gravidă.

 

Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 Martie 2014
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • simika pe 31 Mar 2014, 10:25
    Despre Polizu...

    Cea mai tare maternitate. Am nascut si eu acolo, pe 17 mai 2011 pe baietelul meu iubit. Nastere usoara, naturala, fara epidurala, dureri suportabile. Stiu, am fost norocoasa, dar credeti-ma, cand vezi ca asistentele, moasa, iti vorbesc duios, ca unui copil, te invata, iti arata de parca nasc odata cu tine. Iar doctora mea, Monica Tataru, sa ii dea Dumnezeu sanatate si sa traiasca cat pietrele, dupa 20 de ora de munca tot zambeste si vorbeste calm si pe intelesul tuturora. Ce este important: NU AM DAT BANI NIMANUI. Greu de crezut, stiu...Aveam pregatiti banii, dar in momentul in care o asistenta mi-a spus sa imi tin banii in buzunar ca ea face asta pentru ca ii place si daca vroia mai multi bani se angaja in alta parte, am ramas uimita si nu am mai avut curajul sa dau bani nimanui. Mi se parea ciudat, pentru ca auzisem ca trebuie sa ai bani, dai in stanga si in greapta, ma speriasera... Nu a fost asa...Sau poate am fost eu un pic mai norocoasa... Zece copii sa mai fac, acolo i-as naste pe toti :)

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod