Animal X se pregateste pentru cea mai tare aventura a verii

de Ileana Voicu Ghinea, 28 Iulie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Animal X se pregateste pentru cea mai tare aventura a verii
Trupa Animal X se pregateste pentru cea mai tare aventura a acestei veri! In cateva zile, cei cinci membri ai formatiei vor incepe inregistrarile pentru un nou album, insa nu in studioul din Romania, ci pe cea mai insorita insula a Spaniei, Ibiza!

Timp de o luna si jumatate Hiena, Vierme, Tzapu, Martianu si Greiere isi muta resedinta si studioul de inregistrari intr-o vila de pe faimoasa plaja si totodata lanseaza un nou concept de album: Ibiza Xperience!

Pentru noul album cei cinci membri ai trupei vor aborda stiluri  diferite, de la DnB la dub step, de la alternativ la rock&base sau chill-out sessions, insa toate avand in comun "aroma" muzicii din Ibiza. "Intr-adevar plecam la Ibiza pe data de 29 iulie si planuim sa ne intoarcem in Romania pe la inceputul lui septembrie.
Inca nu am cumparat biletele de intoarcere pentru ca suntem influentati de viteza cu care vom termina piesele"
, povesteste Hiena.  

"Nu am luat greu hotararea de a pleca spre aceasta aventura. Avem prieteni acolo, este un loc superb, putem sa mergem si la party-uri si sa lucram la album. Sunt ferm convins ca va fi o experienta de neuitat si albumul care va iesi va fi cel mai bun de pana acum. Mediterana ne va inspira si la niste balade deosebite pe langa bubuielile de rigoare. Vom explora insula si ne vom explora pe noi insine.
Este o situatie win-win asadar decizia nu a fost greu de luat"
, completeaza in continuare artistul.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod