Animal X a filmat "Nisip purtat de vant"

29 Octombrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza
Animal X a filmat

Dupa ce au semnat de curand cu MediaPro Music, trupa Animal X a filmat videoclip pentru primul single extras de pe "Sambure de drac", noul lor album. Piesa se numeste "Nisip purtat de vant" si este singura balada inclusa pe cel mai proaspat material discografic semnat de catre cei sase componenti ai trupei.

Filmarile pentru clip au durat mai bine de 12 ore si s-au desfasurat in doua locatii din Bucuresti. Prima, Uniunea Scriitorilor, a gazduit scenele in care apare trupa, intreaga echipa urmand sa se mute apoi spre locatia numarul doi unde aveau loc filmarile pentru a doua jumatate a clipului.


Acesta urmareste doua planuri, unul al trupei, celalalt al unui cuplu si, la fel ca si piesa, videoclipul simbolizeaza singuratatea si dezarmarea in fata iubirii, incercarile repetate si zbuciumul unui tanar care isi cauta dragostea.

"Am avut parte, din fericire, de o filmare relaxanta. Nu am schimbat locatii, nu am jucat roluri, am fost noi insine, exact ca pe scena. Avem incredre ca videoclipul va completa perfect piesa 'Nisip purtat de vant'", au marturist baietii.

La fel ca si pentru clipul anterior, Animal X a ales sa lucreze cu Hypno, unul dintre cei mai talentati regizori din Romania.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod