Angelina Jolie vrea nuntă cu tradiţii etnice

Actriţa vrea să includă diverse tradiţii etnice în viitoarea ceremonie de nuntă cu actualul ei logodnic, actorul Brad Pitt.
Actriţa vrea să includă diverse tradiţii etnice în viitoarea ceremonie de nuntă cu actualul ei logodnic, actorul Brad Pitt.

Potrivit unei surse, Brad Pitt, care are alţi trei copii biologici cu Angelina Jolie - Shiloh şi gemenii Knox şi Vivienne -, pare atras mai degrabă de o nuntă tradiţională, organizată la castelul pe care cuplul îl deţine în sudul Franţei.

Actriţa americană se pregăteşte să se căsătorească cu Brad Pitt după o relaţie care durează de peste şapte ani şi vrea ca acea ceremonie de nuntă să reflecte felurile diferite în care oamenii celebrează nunta, în special oamenii din ţările în care s-au născut copiii ei adoptaţi - cambodgianul Max, etiopianca Zahara şi vietnamezul Pax, informează site-ul contactmusic.com.

"Amândoi sunt de acord asupra punctelor principale, cum ar fi faptul că vor ca nunta lor să fie o mare sărbătoare, la care să participe familiile şi prietenii lor.
Brad este mai conservator, iar Angelina poate prefera uneori soluţiile alternative. Brad şi-ar dori o ceremonie tradiţională, urmată de o cină, discursuri şi o petrecere"
, a declarat aceeaşi sursă pentru revista Closer, citată de agenţia Mediafax.

Recent, în presa internaţională au apărut câteva articole potrivit cărora Angelina Jolie îşi doreşte să se îngraşe cu circa 4-5 kilograme înainte de nuntă şi i-ar fi cerut bucătarului britanic Jamie Oliver să îi sugereze câteva reţete cu alimente sănătoase care să o ajute în acest demers.

Cei doi actori, botezaţi de presa de la Hollywood "Brangelina", sunt împreună de şapte ani şi au şase copii: trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Mai 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod