Angelina Jolie şi Brad Pitt l-au vizitat pe Obama

Actorii s-au întâlnit miercuri seara cu preşedintele american în Biroul Oval de la Casa Albă.
Cei doi actori au fost văzuţi în Biroul Oval de fotografii care aşteptau pe peluza Casei Albe plecarea preşedintelui american într-o vizită în statul Colorado, informează site-ul accesshollywood.com, citat de agenţia Mediafax. Casa Albă a confirmat vizita celor două vedete de la Hollywood.

Cuplul se afla la Washington pentru a asista la premiera filmului regizat de Jolie, despre crimele de război din Bosnia, care a fost proiectat la Muzeul Holocaustului din capitala americană.
Cei doi actori au trecut pe la Casa Albă şi au discutat cu preşedintele Obama despre acţiunile care trebuie iniţiate pentru a preveni comiterea de atrocităţi în masă şi pentru a combate violenţa sexuală contra femeilor.

La întâlnirea de la Casa Albă, Brad Pitt a fost văzut mergând sprijinindu-se de un baston, pe care actorul îl foloseşte după ce s-a accidentat recent la schi.

În 2009, preşedintele Obama s-a întâlnit cu Brad Pitt pentru a discuta pe baza proiectelor de reconstrucţie a oraşului New Orleans, după distrugerile provovocate de uraganul Katrina.
În vârstă de 46 de ani, actorul a reprezentat "vârful de lance" al proiectului ecologic-umanitar "Make It Right", care a avut scopul de a construi 150 de case ecologice, rezistente şi la un preţ accesibil, în zonele din New Orleans cel mai afectate de uraganul Katrina, care a distrus acest oraş în 2005.

Angelina Jolie este ambasadoare a bunăvoinţei pentru Înaltul Comisariat al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi (United Nations High Commissioner for Refugees/ UNHCR).
Din 2001, de când deţine acest titlu, ea a vizitat mai multe zeci de tabere de refugiaţi din Irak, Afganistan, Pakistan şi Sudan.

Jolie şi Pitt susţin şi numeroase alte proiecte umanitare, ei donând, la începutul anului 2010, un milion de dolari organizaţiei Médecins Sans Frontières (MSF), după cutremurul din Haiti din 12 ianuarie - considerat unul dintre cele mai mari dezastre naturale din cele două Americi -, dar şi 75.000 de dolari pentru construirea unei şcoli pentru fete în Afganistan.

În august 2010, cuplul Angelina Jolie - Brad Pitt a donat 100.000 de dolari pentru victimele inundaţiilor din Pakistan.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ELENA pe 17 Ian 2012, 13:47
    Stima

    ATAT DE MULT II RESPECT!!!!!!!!!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod