Angelina Jolie si Brad Pitt au dat in judecata tabloidul News of the World

9 Februarie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Angelina Jolie si Brad Pitt au dat in judecata tabloidul News of the World

Angelina Jolie si Brad Pitt au dat in judecata tabloidul News of the World, pe care il acuza de calomnie, deoarece saptamanalul britanic a publicat informatii false despre relatia lor, au anuntat, luni, avocatii celor doi actori, informeaza Mediafax.

Intr-un articol publicat pe 24 ianuarie, News of the World isi anunta cititorii ca despartirea celor doi actori este iminenta si ca acestia au cazut deja de acord asupra modului in care isi vor imparti averea si dreptul de custodie asupra copiilor.

Biroul de avocatura Schillings a catalogat aceste informatii drept "false" si a dat in judecata tabloidul britanic la inalta Curte de Justitie din Londra.
Keith Schilling, de la biroul de avocatura Schillings, a declarat ca publicatia News of the World a refuzat "cererile rezonabile" ale celor doi actori, care au vrut ca revista sa retracteze informatiile publicate si sa isi prezinte scuze in mod public pentru "acele afirmatii false si intruzive, care au fost ulterior preluate pe scara larga de toate marile companii mass-media din lume".

Jolie si Pitt, care nu sunt casatoriti, au aparut in public, duminica, la Super Bowl - finala campionatului de fotbal american din Statele Unite, zambind si razand in timp ce erau fotografiati.

Tabloidul britanic News of the World, care a publicat in premiera zvonul despre destramarea cuplului, potrivit caruia Pitt si Jolie au semnat deja documente legale care parafeaza separarea, implicand o suma de peste 210 milioane de euro si custodia comuna a celor sase copii ai lor, nu doar ca s-a inselat de multe ori in trecut, dar a si inventat multe stiri.

Tabloidul "a fabricat" un interviu socant cu fosta sotie a lui Michael Jackson, Debbie Rowe, la doar cateva ore de la moartea cantaretului.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod