Angelina Jolie, prima apariţie după mastectomie

Actriţa americană şi-a făcut, la Londra, prima apariţie în public după operaţia de dublă mastectomie la care a fost supusă luna trecută.
Angelina a participat la premiera ultimei pelicule a partenerului ei Brad Pitt, "World War Z", relatează agenţia Reuters.
 
"Sunt foarte, foarte recunoscătoare pentru tot sprijinul vostru... şi m-am bucurat foarte mult să văd cât de mult a început să se discute de atunci despre sănătatea femeilor şi acest lucru înseamnă foarte mult pentru mine", a spus duminică actriţa, îmbrăcată într-o rochie neagră, lungă şi cu spatele dezgolit, creată de Yves Saint Laurent, la sosirea la cinematograful din Leicester Square. 
 

Brad Pitt a purtat tot negru - jachetă, pantaloni şi tricou -, iar obişnuitul covor roşu a fost de această dată negru, în semn de doliu, relatează cotidianul britanic Daily Mail.


În 2007, Marcheline Bertrand, mama Angelinei, a murit de cancer la sân la vârsta de 56 de ani.
Avertizată că are 87% şanse să dezvolte şi ea aceeaşi boală, actriţa a decis să apeleze în scop preventiv la operaţia de dublă mastectomie, lucru pe care l-a anunţat într-un lung mesaj publicat în cotidianul New York Times pentru a sensibiliza femeile, notează Agerpres. 
 
 
Săptămâna trecută, şi mătuşa vedetei a decedat din cauza unui cancer mamar. Înmormântarea a fost duminică, dar Angelina a ales să nu fie prezentă pentru a participa la evenimentul de la Londra. 
 
 
 

"Sunt aici pentru Brad. Sunt atât de mândră de el", a spus Angelina înaintea premierei.
Totodată, ea s-a declarat foarte mulțumită de reacția pe care a produs-o editorialul ei, publicat în NY Times. "Dacă am făcut ceva bun, atunci sunt încântată", a declarat actrița, în timp ce se îndrepta spre cinematograful londonez Empire.
 
 
 
 

Angelina Jolie a fost foarte bine primită de fani și a semnat autografe timp de 20 de minute, relatează cotidianul britanic Daily Mail.
 
 
 
"Sunt regizor", a glumit ea, după ce a luat camerele foto și video ale unor fani și s-a înregistrat pentru ei. Apoi Jolie le-a dat aparatele oamenilor încântați. 
 
 

Cineva i-a dăruit actriței un ursuleț de pluș.
"E un ursuleț drăguț", a spus Angelina, dăruind apoi jucăria unei fetițe de patru ani, Sophie Martinez, care a izbucnit în plâns, emoționată. Părinții micuței, Douglas și Tatiana, doi studenți brazilieni, au fost impresionați de gestul vedetei.
 
 
Brad Pitt a declarat în faţa jurnaliştilor londonezi că este mândru de filmul său şi de decizia luată de Angelina Jolie de a suporta o dublă mastectomie, pentru binele familiei sale. "Atunci când a apărut această problemă - iar noi ştiam de ceva vreme că aşa va fi - ea a luat taurul de coarne", a spus Brad Pitt, în vârstă de 49 de ani.
"Sunt extrem de mândru de ea. E o femeie tare", a adăugat el.
 
 
Foto: AFP/Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Iunie 2013
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • bu.hu.hu pe 5 Iun 2013, 00:37
    raspuns

    hei,madame's daca fata asta a avut copii ei,dar a luat si altii,s-a drogat dar si-a revenit,a ajuns sa faca o dubla mastectomie PREVENTIVA ca sa poata avea sanse mai mici de boala si mai mari de viata. nu e simplu. vorbeste pt ca spune ce i-a spus un doctor, si nu de la cucuietii din deal. vorbeste documentat despre ea,da o informatie pt cine are nevoie.e de admirat. e de respectat si tanti x care edecenta si nu are bani,dar care are posibilitatea de a face aceeasi treaba cu sistemul sanitar national,pt ea. tanti x,persoana respectabile,in satul ei din cucuietii din deal nu stie ca se poate combate cancerul de san cu mastectomie si evident pozitionare de proteza in silicon dupa,daca vrea. dar daca se uita la televizor o vede pe Angelina si actioneaza. uitati-va la Master chef si alte emisiuni destepte care va invat printre multe lucruri utile cum sa umilesti un om in direct,unul care vrea sa faca ceva,sau la alte showuri de putina cultura sau aculturale,aveti de unde alege. dar multumiti Domnului ca nu esti in situatie.

    1
    0

  • Lorena pe 4 Iun 2013, 18:26
    pt alex

    dar de unde stii tu prin ce-am trecut eu(noi)?????????????????????????????????????sunt foarte multe femei care ar merita sa te apleci in fata lor si care nu au BANII Angelinei pe acelea le numesc curajoase si demne de respect,ele nu braveaza precum Angelina,se multumesc ca au reusit sa supravietuiasca si fara bani multi:)

    0
    1

  • alex pe 4 Iun 2013, 15:15
    funny

    Ce rele's fetele :)))) viteazelor, sa va vad intai pe voi ca va taiati tzatzele si apoi criticati o persoana care a trecut prin mult mai multe decat voi, si care totusi a suferit o operatie nu f simpla. Nu e ca la dentist cand iti scoate maseaua

    2
    1

  • Lorena pe 3 Iun 2013, 21:54
    raspuns pt aly

    nu trebuie sa-mi spuna Angelina( care sa drogat)ce trebuie sa fac cu sanii si ovarele mele,ma pot documenta si singura,Angelina nu este Dumnezeu , profesor,doctor sau ce s-o crede ea deci in concluzie nu sunt chiar asa de proasta :)

    3
    4

  • Ada pe 3 Iun 2013, 18:29
    New boobs, yeeeeee !!!!

    Ce poate fi mai minunat ca, dupa multiple sarcini, sa-ti permiti o pereche noua ? Suferinta mastectomiei ? Get real, folks, Angelica a fost si Billy Bob si cu tot felul de dependente ! Aia suferinta !!! Restul e PR, really !

    3
    2

  • aly pe 3 Iun 2013, 18:03
    raspuns

    Important e ca s-a schimbat si incearca sa faca ceva bun pt ceilalti...

    6
    3

  • Lorena pe 3 Iun 2013, 16:17
    pt Angelina

    dar cand lua droguri atunci nu o mai interesa asa mult "sanatatea femeilor". asta este abureala.............:)

    4
    9

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod