Angelina Jolie din nou însărcinată

de Ileana Voicu Ghinea, 15 Noiembrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Angelina Jolie din nou însărcinată
Presa din străinătate citează un apropiat al familiei care susţine că actriţa este insărcinatî în trei luni. Sursa, citată de National Enquirer, nu are confirmarea verbală a Angelinei şi se bazează doar pe constatări proprii - că i s-au mărit sânii şi că burtica actriţei a devenit vizibilă, informează Mediafax.

În plus, aceeaşi sursă se bazează când face aceste afirmaţii şi pe comportamentul tot mai grijuliu manifestat de Brad Pitt faţă de soţia sa, dar şi de faptul că Angelina a devenit brusc foarte atentă cu alimentaţia, renunţând la cafea şi alcool.

Brad Pitt şi Angelina Jolie formnează un cuplu de cinci ani şi au deja şase copii, trei naturali - Shiloh, Knox şi Viviene, şi trei adoptaţi -  Maddox, Zahara şi Pax.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • elena pe 12 Dec 2011, 15:45
    macar...

    Las ca-i mai bine sa se inmulteasca ei decat tiganii din Romania...

    1
    0

  • pollet_a pe 14 Mar 2011, 22:28
    inmultire.....

    Astia nu mai au alta treaba, doar sa faca la copii? De fapt, la banii lor, sigur ca isi permit. Doar nu-i cresc ei. Asa se imnultesc copiii de bani gata si plini de fite. Ca maidanezii nostri. Sa vina la noi, ca au de unde alege copii..., poate adopta si ceva maidanezi, ca sunt multi destul de frumusei.

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod