Angelina Jolie, designer de bijuterii

Vedeta a lansat o colecţie de bijuterii create de ea, din vânzarea cărora va strânge bani pentru acte de caritate.

Vedeta a lansat o colecţie de bijuterii create de ea, din vânzarea cărora va strânge bani pentru acte de caritate.

Actriţa în vârstă de 36 de ani a colaborat pentru colecţia sa, intitulată "Stilul Jolie", cu bijutierul Robert Procop din Beverly Hills. Tot profitul din vânzarea bijuteriilor va merge către fundaţia de caritate Education Partnership for Children of Conflict, care ajută copiii din lumea întreagă care suferă de pe urma războaielor şi a catastrofelor naturale, relatează Mediafax.

"Este o muncă cu dragoste.

Angajamentul nostru este să sprijinim copiii", a declarat bijutierul Robert Procop.

Angelina speră să extindă munca sa de caritate folosind fondurile strânse din vânzarea bijuteriilor sale pentru o şcoală de fete din Qala Gadu, Afganistan.

În 2009, Angelina Jolie şi partenerul ei de viaţă, Brad Pitt, au creat o colecţie de bijuterii de lux din aur şi argint pentru casa de bijuterii Asprey, iar fondurile obţinute au fost donate aceleiaşi fundaţii umanitare.

Intitulată "The Protector", colectia a inclus diverse obiecte din aur şi argint, începând cu articole pentru copii - ceşcuţe de ouă şi linguriţe din argint - şi ajungând până la inele cu diamante, brăţări pentru bărbaţi, nasturi pentru rochii şi butoni pentru cămăşi, notează Mediafax.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
7 Iunie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod