Angelina Jolie are trei tatuaje noi pe spate - FOTO

Actrița americană, care filmează în Cambodgia pentru pelicula "First They Killed My Father", a fost văzută duminică în public având trei tatuaje noi, ușor vizibile, scrie agenţia UPI, citând revista People.

Cele trei noi tatuaje, care acoperă partea de sus a spatelui vedetei, sunt realizate în stilul yantra, o formă tradițională de artă budistă pe piele. Surse anonime au declarat în revista People că cele trei tatuaje reprezintă binecuvântări budiste pentru pace, dragoste și viață prosperă, relatează agenţia menţionată de Agerpres.

Tatuajele yantra sunt forme geometrice complicate, fiind realizate în special de călugări budiști. Actrița de 40 de ani avea deja mai multe tatuaje, printre care un tigru, realizat de artistul thailandez Sampong Kanphai.

"Îmi plac. Sunt arta corpului", spunea actrița despre tatuaje, în 2010, în revista Post Modern Ink.



În prezent, actrița este implicată în ecranizarea, pentru Netflix, a cărții "First They Killed My Father" a scriitorului Loung Ung. Fiul actriței, Maddox, care a fost adoptat din Cambodgia, lucrează și el pentru această peliculă, deși actrița a declarat recent la emisiunea "Today" că speră ca niciunul din copiii săi să nu devină actor.

Angelina Jolie a declarat, în urmă cu doi ani, pentru Radio Times că unii dintre copiii săi, printre care Maddox și Zahara, sunt interesați să își facă tatuaje.

"Ei deja mă întreabă de tatuaje. Cum să le interzic acest lucru?", a spus actrița, adăugând că "este foarte greu pentru tați și fete. Din anumite motive unii bărbații sunt mai sensibili când fiicele lor își fac un tatuaj. Și Brad crede că fetele nu fac nimic rău. Este topit după ele".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod