Angelina i-o plateste cu aceeasi moneda lui Brad

22 Iunie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Angelina i-o plateste cu aceeasi moneda lui Brad

Probleme in paradis pentru cuplul Brangelina, iscate de un material publicat recent de revista Star. Jurnalistii sustineau atunci ca detin informatii conform carora Brad s-ar fi intalnit cu fosta sotie, Jennifer, la ora 01.00 noaptea, intr-un hotel din New York.

In ciuda faptului ca cei doi au infirmat zvonurile, Angelina nu poate trece cu vederea aceste informatii si a decis sa se razbune. O sursa citata de showbizspy.com  declara ca actrita a pus mana, imediat, pe telefon si l-a sunat pe Billy Bob Thornton, fostul ei sot.
Aceeasi persoana mai povesteste ca Brad a intrat peste Angelina in baie si a surprins-o in cada, cu un pahar de vin in mana, avand o discutie intima cu Billy Bob.

Cand Brad i-a cerut lui Angie sa inchida telefonul pentru ca trebuia sa vorbeasca cu ea despre unul dintre copii, ea l-a ignorat si a continuat conversatia inca jumatate de ora.

Sursa adauga ca Angelina se simte umilita din cauza noii legaturi dintre Brad si Jen si, pentru a se razbuna, a inceput sa vorbeasca din ce in ce mai mult la telefon cu fostul ei sot.

Purtatorul de cuvant al cuplului declara ca, in ciuda tuturor problemelor din ultima vreme, Brad si Angelina nu s-au despartit, iar daca ar fi sa o faca, cu siguranta ca Brad ar ramane acelasi tatic devotat celor 6 copii pe care ii are cu Angelina.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod